La vida al voltant de l’Er Hai. Dali

Hem canviat l’atrefagada vida de Lijiang per la relaxada vida diària de Dali. Total, aquí també hi ha ciutat antiga, muralles, carrers de pedra i restaurants i cafès por doquier… i tot i que no és tan bonic com Lijiang, és més tranquil i ho preferim. A més, l’opció de llogar una bicicleta i recórrer carrers i camins, tants com vulguis, i arribar a poblets petits que estan a la vora del Llac Er Hai que ofereixen imatges bucòliques brutals és temptadora.
En concret ens hem acostat per una carretera més o menys decent fins al poble de Xiadu, des d’on es pot agafar el ferry per creuar el llac. D’allà hem escollit sense cap mena de criteri un carreró estret que ens ha portat fins a la vora del llac, i d’allà hem continuat, sempre cap a la dreta fins que ja no sabíem on érem, on anàvem ni d’on veníem. Perduts entre camps d’arròs, camps de blat, albergínies, i bitxos per les salses picants de veritat… hem trobat un munt de gent currant (no com nosaltres, però això ja és habitual :P). Ha valgut la pena, tothom qui ens anàvem creuant ens saludava -ni haaaao- i la càmera no donava abast. Retrobar el camí de tornada ha estat més fàcil del que pensàvem, una dona que treballava al camp i que ens ha vist cara de perduts ens ha assenyalat un caminet. Mitja hora més tard sortíem a la carretera que va cap a Dali.

IMG3_1261.jpg

IMG3_1232.jpg

IMG3_1251.jpg
Si vols els pescadors et passegen pel llac amb barca

 

IMG3_1285.jpg

IMG3_1331.jpg

IMG3_1329.jpg
Aquest tampoc currava…

 

Esta entrada fue publicada en Xina. Guarda el enlace permanente.

1 respuesta a La vida al voltant de l’Er Hai. Dali

  1. manel dijo:

    preciosa aquesta foto de l’home…quina pau!!!

Los comentarios están cerrados.