5 minuts de glòria

La tele, la ràdio… loliplanet s’està tornant mediàtica!!! Fa uns quants dissabtes, al programa TOT ÉS COMÈDIA (dissabtes al matí a Ràdio Barcelona-SER) ens van fer una entrevista la mar de simpàtica. Si algú té ganes de sentir-la que prepari paciència, pesa 12 M!! Està aquí.
I també sortirem a la tele! Dilluns 7 d’agost, a TV3, a les 23.00 h, al programa Km 33. A part del capítol de Brasil (on sortim nosaltres fent el burru), també recomanem els altres capítols (i que consti que no ens paguen fer publicitat eh…). Més info dels dies que vam passar amb els de la tele aquí i aquí 😉
PD: Gràcies als de la ràdio i la family que han fet possible que pengem aquesta entrevista

Esta entrada fue publicada en General y etiquetada . Guarda el enlace permanente.

10 respuestas a 5 minuts de glòria

 1. Montse i Laia dijo:

  Hola guapuuus!!!carai aviat us haurem de demanar un autograf!! encara que amb lo famosos que us esteu tornant a casa la montse hi ha una fira benefica amb subastes d’objectes personals vostres!! jejeje beneficis destinants a fer un viatje pels pares i els sogres!
  Petons!!!!!!

 2. Sara dijo:

  Hola Lolissss… Jo també us vaig descobrir gràcies a la ràdio, i em moro de ganes de veure el reportatge del pròxim dia 7… em teniu tot el dia enganxada al vostre blog descobrint el fantàstic viatge que esteu fent!;D… Per cert, tinc el ordena de casa i de la feina ple de les vostres fotos, kina pasada… Ptons, molta sort i gràcies!

 3. Pere dijo:

  Cullons els lolis! ei, si al final us forrareu amb la fama i a més haureu fotut la volta al món! Ei moltes felicitats per com us va tot i ja farem un altre soparet quan torneu!

 4. SíL dijo:

  Jo també us he sentit!!! Qui, no? Ja té raó el Pericu, ja, forrats i havent disfrutat com cussacus!!! Per cert, el soparet que farem ens el cuinareu vosaltres, el gyoza aquest, que segur que són boníssims jajaja 😉

 5. pipopup dijo:

  Qllons, fiuuuu. D Loli a Petri Selvas, això es la fama neng. Fotia molts dies que no passejava per Loli i veig k la penya es burrota de qllons. A sobre qs foteu el viatge de la vida, a sobre k foteu unes vacances de qllons, a sobre k feteu el qs don la gana, a SOBRE sortiu per la ràdio, la tv… només falta la Cris al Interviu i tu Selvas al Super3 amb la bustia fent de tomàtik. En fi pilari, per mi ja podeu anar a kgar.
  Salut, petons i prou….
  PD. Maki,maki,maki… quina pena matar el Chonchi no? i tot per culpa teva. I ara…, no sera per neu.Mequivoke, tenia que fichar una persona més fidel com la Solis del Tomate. Ella nunca me abandonaria.

 6. Alfa-Power dijo:

  Una vegada més el mestre té tota la raó. Sou carn de “Salsa Rosa” o un programa d’aquests de per marujones, ja veig el titular: “Cris destrossada: El Selvas s’ho fa amb la Bústia”.
  És l’evolució lògica quan s’està tant de temps envoltat de bèsties, després ve la fama i no s’accepta de bona gana.
  Saluts i sort, molta sort, us farà falta, no haurieu d’haver marxat mai de Chonchi 😉
  És l’evolució lògica quan s’està tant de temps envoltat de bèsties, després ve la fama i no s’accepta de bona gana.
  Saluts i sort, us farà falta, no haurieu d’haver marxat mai de Chonchi

 7. alexhop dijo:

  només faltava la belenix foten l’entrevista al comu inte per a que tot interactiva estigui al current de la vostre “farsa”, serdus.
  de tota manera el que mes babeixava era el presentador… parlant de fotus i mes fotus, no se si flipa amb la poesia de les imatges o amb el cos de la Cris…. o potser del Pep 🙂

 8. raul dijo:

  Hola macus, esteu a tope!!!!!No tinc gaire temps per escriure, però sempre que tinc una estoneta us segueixo.
  El 7 d’agost estarà tothom davant de la tele i jo el primer un peto i una abraçada!!!!!!!!!

 9. Lydia dijo:

  Hola chicos !! Mientras esperamos ansiosos ver el reportage de KM33 esta noche, estamos leyendo la pagina completa que dedica hoy EL PERIODICO al segundo capitulo de este programa. Molt guay !!

 10. rafamesa dijo:

  ENHORABUENA por tener el valor de hacer lo que haceis. SImepre he pensado que lo mas dificil de un viaje asi es comenzarlo, dar el primer paso. Por eso, os deseo lo mejor en vuestro “paseo” por el mundo.

Los comentarios están cerrados.