Namtso Lake. Últim dia de la Ruta EBC

Abandonem l’Everest camí del Nam-Tso Lake, més enllà de Lhasa. Tot i que abans de començar aquesta ruta vam haver de pagar uns 200 kuais per aconseguir els permisos necessaris per viatjar fora de Lhasa (tampoc els tibetans tenen llibertat de moviment dins el seu propi territori i ells també han de demanar aquests permisos) sospitem que l’agència s’ha embutxacat els diners i estem viatjant sense els papers de rigor. Sinó, no s’entén que el nostre conductor eviti les carreteres asfaltades i ens porti per uns camins de cabres inacabables que ens destrossen el cul. Deu ser la seva manera de boicotejar la burocràcia xinesa… i tot i les incomoditats, a nosaltres ens permet veure el Tíbet profund a través d’aquestes rutes secundàries.
Acabem el dia al Nam-Tso (entrada al parc 80 kuais p/p), el llac més alt del món segons diuen (a 4.800 m.). Els paisatges són espectaculars però el lloc és massa turístic. La posta de sol val molt la pena així que recomanem fer nit al costat del llac.

IMG3_0633.jpg
És molt comú trobar-se dones carregant farcells amb la collita per tot el Tíbet

 

IMG3_0725.jpg
La gent aprofita les aigües del llac per rentar-se

 

IMG3_0696.jpg
El Pep i el Khal tirant pedres. Són com nens…
Esta entrada fue publicada en Ti­bet, Xina y etiquetada . Guarda el enlace permanente.