Ruta cap a l’EBC IV. Camp Base de l’Everest, Chomolungma en tibetà

Sortim de Lhatse a les 6 del matí. Ens esperen 6 hores per arribar al monestir de Rongbuk i d’allà una caminata de 2 hores fins al Camp Base de l’Everest (EBC). La carretera ja no està asfaltada i el trajecte és bastant dur però els paisatges, si fins ara eren increïbles, ara són indescriptibles.
De Rongbuk, el monestir més alt del món a 4.980m., ja es pot veure l’Everest però justament avui el dia està ennuvolat i no sabem ni on ubicar-lo. La caminata des d’allà fins al EBC (8 km) la fem en silenci, sobretot per acostumar-nos als 5.000 m. d’alçada. I un cop al camp base esperem 3 hores més fins que el cel s’obre i apareix als nostres nassos el sostre del món, la muntanya més alta, uns impressionants 8.848 d’alçada nevats i imponents. Els que estem allà reunits cridem i aplaudim quan aconseguim veure la muntanya sense ni un núvol. El viatge ja pot acabar-se, això és increïble.
Decidim dormir al Camp Base amb 4 mantes a sobre cada un, dins unes tendes on fot una rasca brutal. Però definitivament val la pena, les estrelles aquí es veuen més grans que enlloc.

IMG3_0614.jpg
IMG3_0471.jpg
Mentre no sortia el muntanyot…

 

IMG3_0439.jpg
Samarretes loliplanet 😉 Mil gràcies pintors

 

IMG3_0543.jpg
IMG3_0516.jpg
Esta entrada fue publicada en Ti­bet, Xina y etiquetada , . Guarda el enlace permanente.

10 respuestas a Ruta cap a l’EBC IV. Camp Base de l’Everest, Chomolungma en tibetà

 1. Sergi dijo:

  On heu comprat aquestes semarretes tant guapes??? Quina enveja!! sobretot per haver de dormir amb 4 mantes a sobre!!

 2. jabi dijo:

  Què tal, joves!!
  Impressionant aquestes muntanyes solitàries. Son vostres? Pq no veig ningú més… 😉
  I molt guapes les samarretes loliplanet. A veure si us feu fotos també de la part de davant!
  Una abraçada!
  Jabi

 3. Els Pintors dijo:

  uuooohh!! quina emoció veure les samarretes loliplanet a l’Everest!!!:’|
  Un petonàs!

 4. Xersi dijo:

  Només dues coses:
  Cris: No et pregunto que haguessis fet si t’arribes a trobar al Brad Pitt voltant per allà !!!
  Cris i Pep: Tan a la vora de l’Everest i no l’heu pujat? Que gossos!!!!! Tot el que no sigui fer tapes o beure birres…..

 5. NúRiA dijo:

  Brutal !!!!! Se’m ha posat la gallina de piel

 6. Joanaina dijo:

  Quan penso com la naturalesa ha estat capaç de crear aquestes coses m’agafen cagarrines… Quina enveja em feu! (Quan acbeu el viatge comptarem quantes vegades ha dit aquesta frase…). Un petó calentet i xafogós, q segur que el necessitareu!
  Pd. Exigim samarretes per tots els comentaristes! 😉

 7. manel dijo:

  aaaaaa aaahhhhhhh hhhhhh !!!!!!
  és brutal!!!!! vaig saber de vosaltres a través de l’entrevista a la cadena ser farà 1 o 2 setmanes…m’ho estic llegint tot!!!!! todo todito!!!…quines imatges, quin viatge, quin de tot… jo de gran vull ser com vosaltres!!!!!!!..què collons!!! ho vull fer ja!!!!!!..mentres us deixeu portar per l’aire que es respira pels voltants de l’Everest, jo em capfico amb números a veure si arribo a fi de mes mentres la calor m’atiporra el cap i la suor m’atrapa…gràcies per fer-nos somriure…un petonàs…ah!!i sou guapíssims (està clar que viure et fa més guapo, tot i q per viure tampoc cal fer la volta al món)…que seguiu fent-nos disfrutar!!! q vagi moltB

 8. Cerv_Ann dijo:

  Sí, sí, tal qual La Molina… Si banyant-vos a les aigues cristalines del Brasil em feieu molta enveja, ara la cosa ja és BRUTAL! Una abraçada des de l’Imagina!

 9. esther dijo:

  Hola…Carai!!!Això es viure, us felicito crec que sou únics, vaig saber de vosaltres pel programa de tv3, i la veritat un xic d’embeija si em veu donar, ara no paro de visitar la vostre web a veure que feu, aneu amb compte i espero veure mes mon a traves de les vostres experiències, per cert jo vaig a Jamaica el dia 21, a veure que tal. Un peto per els 2.

 10. Meri dijo:

  Bon dia….¡¡ Enhorabona per la web i per les fotografies. Es un veritable passeig visitar-vos. Al setembre me’n vaig al Peru i volia preguntar-vos a quina època vau anar vosaltres, doncs no aneu molt abrigats.
  Gràcies i disfruteu moltissim de la vostre volta al mon¡¡

Los comentarios están cerrados.