Hamburguesa de campionat i MoMA (gratis els divendres a la tarda)

Feia dies que volíem menjar una mega hamburguesa d’aquestes guarres que veus a molts restaurants. Són enormes, amb patates fregides, sus salsitas, su peazo pepinillo, i estan realment tan bones com sembla. I és que, aprofitant la visita de la Mària i el Jordi, hem anat a dinar al 7A (un rest. xulo, amb terrasseta i unes cambreres molt simpàtiques que està a la cantonada del 7 St. amb l’A av.). Ah, i per compartir hem fet uns onion rings, q tb són un clàssic de la cuina americana, i estaven q te cagues. (apunt econòmic: barato, barato, 10$ per barba i amb aigua gratis all the time).

hamburguesa.jpg

I dprés de l’atracon yanki del dia, hem anat al MoMA. Els divendres obren fins les 20.00 i a partir de les 16.00h és gratis (cosa q s’ha d’aprofitar pq l’entrada val 12$). Això sí, hi ha molta més gent és clar. Però val la pena! És un lloc enorme (haurem de tornar per acabar de veure’l), de disseny -només q per veure l’espai ja val la pena anar-hi, i més ara q està reformat-, amb obres per tots els gustos i de tots els estils -pintura, fotografia, escultura, disseny industrial…-. Mola pq tot i q tot és art contemporani (i per tant, amb un munt d coses rares q no saps si són art o si són una parida), hi ha molts treballs d’artistes q almenys et sonen, i que veure en viu impressiona: Picasso, Miró, Van Gogh, Man Ray, Seurat, Matisse, Chagall, Gauguin, Dalí, Munch, Cézanne, Rodin, Duchamp, Magritte, Andy Warhol, i bé, mil més. Ah! I nosaltres vam enganxar l’exposició de Friedlander, un clàssic de la fotografia americana.

moma.jpg
Esta entrada fue publicada en New York y etiquetada . Guarda el enlace permanente.

2 respuestas a Hamburguesa de campionat i MoMA (gratis els divendres a la tarda)

  1. Joanaina dijo:

    Aigua i cultura gratis? I escolteu, no podrieu fer un paquetet i enviar-ho cap aquí? És que resulta que anem una mica curts d’ambdues coses últimament… 😉

  2. Laia dijo:

    Hola!! uau que fotogènics que sou! gràcies per les fotos noves que heu penjat, n’hi ha d’impressionants! molt xules, carai si que es gran NY 🙂 besitus, mua mua

Los comentarios están cerrados.