Terrasses d’arròs de Longshen. Paisatges de postal

***Degut a problemes tècnics que no tenien res a veure amb nosaltres hem estat 2 dies sense loli i hem perdut el material de les 2 últimes setmanes!!! Hem hagut de repetir tota la feina però encara no hem acabat :S (aquests informàtics!!!) així que anirem actualitzant mapa, seccions…***
Havíem vist fotos de la zona increïbles però el que no sabíem és que “en vivo y en directo” ho trobaríem igual. Diferents minories ètniques viuen en aquestes muntanyes i fa més de 500 anys que cultiven l’arròs de la mateixa manera: el resultat és espectacular. Hem anat en bus fins a Longshen, i d’allà a un poblet enmig de la muntanya de la minoria yao. Les dones d’aquesta minoria no es tallen mai el cabell (el porten embolicat al cap) i elles ens han passejat durant més de 2 hores per un caminet que serpenteja la muntanya i totes les terrasses d’arròs, que ara a l’estiu estan verdes (a la tardor hi predomina el groc, i a l’hivern el blanc de la neu). Tot i que aquí hi arriben bastants autobusos amb turistes la gent dels poblets encara és encantadora, et vesteixen amb les seves robes, volen fer-se fotos amb tu i ensenyar-te la seva llengua i la seva família. El preu que pagues és el de comprar, si vols, algun teixit al final del recorregut (i una entrada de 50 kuais) però val molt la pena.

IMG2_9132.jpg
IMG2_9131.jpg
IMG2_9049.jpg
IMG2_9148.jpg
Esta entrada fue publicada en Xina y etiquetada . Guarda el enlace permanente.

5 respuestas a Terrasses d’arròs de Longshen. Paisatges de postal

 1. belén dijo:

  Eo!! Pero qué son todos estos posts!!??q se me acumula la feina!!!…Bah!! Seguid poniendo posts q yo sigo de vacaciones!! Los leo a la vuelta ;)… 1 Petonàs!!

 2. Sergi dijo:

  Eis!! kè cony és el que hi ha volant a la part de dalt a l’esquerra de la foto de la galeria Xina I?
  https://www.loliplanet.com/galeries/xi1/slides/IMG2_6767.php

 3. Laia dijo:

  aixo es el logo de la postal… jeje que ens volen fer creure que l’han feta ells! 🙂
  Per cert les fotos de les terrasses d’arros… espectaculars
  Petonets

 4. pep dijo:

  Lo de la foto de la galeria és un estel. Hi havia un nen fent volar estels 🙂

 5. arnauprimer dijo:

  kullo….. per mi la foto del xinès amb cabassos de primer premi del concurs, les altres… també

Los comentarios están cerrados.