Xi’an. Una part de la Xina en versió musulmana

Aquesta ciutat té tants habitants com Catalunya!!! 6’6 milions de persones, carrers força nets, edificis en bon estat i menys contaminació que la majoria de les ciutats xineses. Tot i que aquí es ve especialment a veure als Guerrers de terracota avui plovia i nosaltres hem deixat la visita estrella per demà i ens hem dedicat a passejar pel barri musulmà de la ciutat. Carrers plens de gent, bicicletes, mesquites, botigues de suposades antiguitats, carnisseries de xai per tot arreu i moltes paradetes de menjar i restaurants de carrer.
Aquí tocava provar alguns plats xino-musulmans com el roujiamo, un pa de pita farcit de porc, o el yangrou paomo, una sopa amb trossets de xai -molt tendres-, cilantre, fideus d’arròs i trossets de pa.

IMG2_7762.jpg

IMG2_7800.jpg

IMG2_7783.jpg

IMG2_7764.jpg

Esta entrada fue publicada en Xina. Guarda el enlace permanente.

3 respuestas a Xi’an. Una part de la Xina en versió musulmana

  1. arnauprimer dijo:

    Kullo….. trossets de xai molt tendres ??? Segur ??, es poden identificar ??, amb codi de barres ??? Ja us han aixecat la samarreta

  2. Sergi dijo:

    Jo si uns musulmans us donen porc m’ho pensaria dues vegades!!!!

  3. pep dijo:

    el paio q ens el va vendre no era ben be de musulmania…

Los comentarios están cerrados.