La ciutat emmurallada de Pingyao

A mig camí entre Datong i Xi’an (cap on anem aquesta nit) hi ha la ciutat de Pingyao, un lloc on val la pena fer una parada si se segueix aquesta ruta. La zona interessant de la ciutat és la que queda dins l’antiga muralla -de la resta, millor oblidar-se-, uns quants carrers on predomina el negre, els farols vermells i les bicicletes. Diuen que la ciutat es conserva així des de fa temps i que no hi han fet gaires remodelacions, i la muralla que l’envolta fa fins a 6 km. així que el millor és llogar una bicicleta i perdre’s entre paradetes d’antiguitats i restaurants. També es pot visitar el temple de Shuanglin, 7 km a les afores (nosaltres hi hem anat amb la bici), però tot i que té més de 2000 estatues tallades en fusta, està molt vell i descuidat i potser no val la pena. Tot depèn del temps que es tingui…
A part d’això a Pingyao ens hem trobat de casualitat amb una “festa” al carrer o un enterrament. La veritat és que no sabem què era exactament perquè hi havia colors, música i gent rient al principi de la processó però en canvi els últims ploraven.

IMG2_7641.jpg

IMG2_7645.jpg

IMG2_7673.jpg

IMG2_7715.jpg

IMG2_7729.jpg

Esta entrada fue publicada en Xina. Guarda el enlace permanente.

3 respuestas a La ciutat emmurallada de Pingyao

  1. arnauprimer dijo:

    Kullo…. heu vist un xinès mort ?

  2. Luisa y Manuel dijo:

    El sonido de ese instrumento,se me antoja lindo… no? Haceis unas fotos cojonudas.A ver si nos vemos por Laos Vietnan o Camboya lo estamos decidiendo,un abrazo y … salud

  3. Joanaina dijo:

    Hola!! Estic a punt de començar les vacances, però seguiu fent-me moltíssima enveja. Em preguntava si el guerrer aquest de les fotos és de veritat… ho sembla!

Los comentarios están cerrados.