Tornem a la visita dels clàssics de New York: Empire State Building, Grand Central Terminal…

Una hora de cua. I això que hi hem anat a primera hora! Però és que… pujar a l’Empair Steit Bildin, ja ho té això, és una mica com anar a Port Aventura (pq fas la típica cua serpenteante i t’avisa de quanta estona et queda per arribar a la taquilla) o pujar a la Torre Eiffel de París. Tothom qui va a NYC, puja a l’Empire. I és normal, les vistes són espectaculars, l’ascensor puja a tota òstia i si el dia és clar, com avui, veus Manhattan pels 4 costats.
Vistes del Financial District (sense les Torres Bessones, que és una pena pq segur q quedaven la mar de bé):

empire.jpg

Vistes del Chrysler Building:

empire1.jpg

També hem fet una visita a la Grand Central Terminal que és com molt elegant i gran. (apunt cinèfil: hi van rodar “Los intocables” d’Eliot Ness)-(apunt cuirós: el sostre és una representació de les constel·lacions dels signes de l’horòscop però estan pintades del revès per un error del dissenyador!!! ai… esos pintabannerssss, jejeje). Això sí, la zona de les vies no és tan senyorial ni “georgeus”, de fet, no arriba al nivell de l’estació de França ni s’hi acosta. El punt positiu és potser que el pis de baix està ple de restaurants i fins i tot hi ha un lloc enorme on menjar -només- ostres.
I l’última visita del matí, la New York Public Library (la biblioteca central de la ciutat), també molt elegant i gran i amb unes escales genials per descansar i veure com els newyorkers llegeixen, dinen o xerren. Hi tornarem per veure la gran sala pq avui no hem tingut temps… teníem visita!! (más información en próximos comentarios):

publiclibrary.jpg

PD: Les vistes des de l’Empire State Building collonudes, però es clar el que deu ser la òstia han de ser les vistes amb helicòpter. Malhauradament el pressupost no ens arriba, però ja sabeu, si algú vol financiar-ho nosaltres encantats de fer l’esforç, com ho veieu ?

Esta entrada fue publicada en New York. Guarda el enlace permanente.

2 respuestas a Tornem a la visita dels clàssics de New York: Empire State Building, Grand Central Terminal…

  1. cris dijo:

    El tio de la poma està boníssim, però ull amb el freak de la dreta. S’ha estat 20 minuts en la mateixa posició… quina poca feina té la gent! 😉

  2. Montse Solís i Maika Solés dijo:

    Molt guapis les fotos!!!! Els articles estàn mes que bé!! no sé com seràn els Diumenges a Manhatan… però els Saulons ja no són el mateix que avanç!!!
    La cara de felicitat que teniu a les fotos ens animen a totsssss!!
    Mil petonssssss!!!!

Los comentarios están cerrados.