Beijing. Dia 6. El palau d’estiu.

Estem a punt d’acabar amb les visites obligades i avui que feia una dia esplèndid no podíem anar a cap lloc més adequat que el Palau d’Estiu, a l’extraradi de Beiging i amb un llac gegant, un munt de ponts, gespa i milers de xinesos passant el dia. És l’únic lloc on l’hem cagat amb l’entrada i és que si no vols veure cap dels “edificis del parc” (passa sovint si ja has estat als altres llocs recomanables de Pequín) n’hi ha prou amb pagar l’entrada al parc (la de 30 yuans), i no la de 50 a menys que tinguis interès especial en veure el museu i un parell de coses més. Nosaltres només volíem passejar pel parc així que ens haguéssim pogut estalviar 4 €, i amb això pagàvem dos dinars (coses dels pressupostos ajustats :S)

IMG2_7287.jpg
IMG2_7332.jpg
IMG2_7346.jpg
IMG2_7296.jpg
IMG2_7348.jpg

Ah… el parc resulta que era la zona d’esbarjo de l’emperador quan sortia de la ciutat prohibida i sí, està força bé. Detall curiós: repartits per tot arreu hi ha altaveus on va sonant música tradicional xinesa. Molt relaxant tot plegat.

Esta entrada fue publicada en Xina y etiquetada . Guarda el enlace permanente.

2 respuestas a Beijing. Dia 6. El palau d’estiu.

  1. Us estem seguin casi cada dia, per disfrutar amb vosaltres i per esta al vostre costat d`aquesta marevallosa experiencia!!

  2. nebes dijo:

    uau!!això de Beijing no s’acaba mai…quin estrès de ciutat!!!buf!!! per cert…ja heu tastat algun bitxo raru?!?!?!aki ja s’acosta la nit més màgica de l’any que celebrarem amb els focs artificials i petard que van venir de la Xina…aviam com ho celebreu valtrus!!?!?!?!?! muas i mil muas!!!!

Los comentarios están cerrados.