Dissabte 10 de Juny (2006), a les 15:30 hs. Origen: BARCELONA (BCN); Destí: PEKIN-BEIJING (PEK)

Falta menys d’una setmana perquè els lolis desapareixin una altra vegada. Aquest cop, i després d’haver fet una merescuda visita de rigor a la família i amigotes -i d’haver-nos engreixat substanciosament-, volarem cap a la Xina amb unes ganes tremendes de continuar explorant llocs. L’itinerari però ja ha canviat des de l’últim cop que vam parlar-ne (i això que encara no hem aterrat a Àsia!!), així que d’allà, la Xina, i previ pas pel Tibet anirem a Vietnam, després Cambodja, d’allà a Laos, Thailandia i Myanmar. L’últim destí serà la ͍ndia, des d’on tornarem a Barcelona (snif, snif) tot i que encara no sabem quan :). Així que res, d’aquí dos dies comencem a fer la maleta 😉 Ens veiem per aquests mons de déu a través de la xarxa, que ja tenim ganes de començar a parlar de coses noves i penjar fotos, fotos i més fotos.

Esta entrada fue publicada en Xina. Guarda el enlace permanente.

8 respuestas a Dissabte 10 de Juny (2006), a les 15:30 hs. Origen: BARCELONA (BCN); Destí: PEKIN-BEIJING (PEK)

 1. Laia dijo:

  Ei!! jolin que rapid ha passat no? bueno que tingueu molt bon viatge, a veure si ens veiem abans i us faig un petonas!

 2. sandra dijo:

  No te vayah todavía, no te vayah po favó…

 3. SíL dijo:

  Reietoooons!!! Que vagi molt bé! Ja us enviarem fotitos de NY, que pirem demà a primera hora! Muas graaans!

 4. Joanaina dijo:

  Marxeu tres dies abans del meu aniversariiiiii!! Ains… quina enveja que em feu! Que tingueu molt bon viatge!! Us seguiré des d’aquí… petonets!

 5. son goku dijo:

  de què viviu?? jo vull ser com vosaltres quan sigui gran… 😀

 6. xavier dijo:

  Ieeep, encara que no ho sabeu us segueixo practicament des de linici del viatge ja que una amiga em va comentar laventura que estaveu fent. Actualment estic vivint a Sydney…en fi us recomano vivament que vingueu a Oceania, tot i que la ruta asiatica es collonuda…si necessiteu suggerencies de tailandia i vietnam no dubteu en contactarme, vaig visitarho lany passat…segur que us encanta. Apa adeu i gracies per seguir amb aquest esperit viatger que, incompres per molts, es unic Una abracada.

 7. ALEYDA dijo:

  hola wapissims!!!!!!!!!! Quina sort q teniu, la veritat és q us tinc enveja sana! bé espero q us vagi tot molt bé per l’Asia i ja ens explicareu les vostres aventures,ok? sort

 8. cris domont dijo:

  “CrIsS&pEp”Ja MarXeU??¿¿¿??Jo VUY AnNar aM VosaLtrEsS!!!
  BONn ViAtGgeE NenSSS!!!

Los comentarios están cerrados.