Chinatown Manhattan vs. Chinatown Brooklyn

Avui hem fet un monogràfic de Xina. Una chinatown pel matí, i una altra chinatown per la tarda. Ein? Expliquem…
Resulta que la famosa Chinatown de NYC, la que està a Manhattan, és hiper turística (pq us feu una idea, hi ha guies amb micros portàtils q van explicant coses sobre el barri als borregos q porten per clients). Tot i així, a primera hora encara no hi ha molts guiris i és fàcil veure com un munt de xinos munten les seves paradetes. Per sort, a més, el barri xino no és molt gran i en un parell d’horetes està tot vist. La millor opció és perdre’s pels carrers més petits (Elisabeth St, Mott St o Bayard St. tenen el seu encant per exemple).

chinatown1.jpg
chinatown2.jpg
chinatown3.jpg

Però la millor part, almenys per nosaltres, és la del menjar. Chinatown és un dels pocs llocs on es pot menjar bueno, bonito y barato. De fet, des del matí li hem posat l’ull a sobre a un restaurant cutrillo q tenia pinta d ser la bomba i així ha estat. Hi hem anat a les 13.00 i 5 minuts més tard estava a tope. I a tope vol dir q com q no hi havia lloc, barrejaven a la gent en una mateixa taula!
“Two? Do you mind sharing?” I ala, tota la gent junta… L’altre puntasso és q només arribar et donaven te i aigua gratis, els plats eren enormes -ver foto- i increïblement deliciosos. Nosaltres hem pres uns Dumplings fregits (6 enormes dumplings), Shanghai noddles -ver foto otra vez- i Crispy duck (o sea, pato). I de postres, un parell de galetes d la sort de gratis. Tot plegat per 24 $ i pq ens hem passat demanant 3 plats. Amb dos n’hi havia prou!

chinatown4.jpg

Uff… vaja rollooooo. Bé, serem breus. Després d dinar hem anat a descobrir una chinatown més autèntica, la de Brooklyn. Una avinguda amb només (de debò, només) xinos. La 8 Av de Brooklyn (a 20 min en metro aprox. de Manhattan) on els únics no xinos q hi havia erem nosaltres, 2 bombers i una freak q parlava sola pel carrer. Curiós, diferent i almenys, sense guiris.

chinatown6.jpg

PD1: comparades amb la chinatown de Bangkok, les chinatowns de New York mmm… fluixetes (sense ofendre eh!)
PD2: en breu galeria amb un munt de paraules en xinès!

Esta entrada fue publicada en New York y etiquetada . Guarda el enlace permanente.

9 respuestas a Chinatown Manhattan vs. Chinatown Brooklyn

 1. pepin i angelina dijo:

  ¡¡¡ Ja esta la sorpresa apunt !!! Mireu arnauphotos.com i ¡¡¡ bona revetlla !!! des de BCN per NYC.
  PD. Excelent el reportatge d’avui de la Cris. Un10 (no es peloteo ni amor de padres “politicos”) aahhhhh… + + petonets de la “mama” a10

 2. Laia dijo:

  Hola! on es pot veure el reportatge de la Cris?

 3. inmimi dijo:

  Molt bona la samarreta de la nina, amb tot de bústies………un peto

 4. pepin dijo:

  per la Laia : Hola, et sembla poc reportatge tota l’explicació ( je.. je.. je.. rotllo) de la visita al “monogràfic de Xina” ??

 5. Laia dijo:

  que va si es una canya! el que passa es que per un moment he pensat que havia fet algun reportatge per alguna revista, i aquestes coses…

 6. Krm dijo:

  La web molt xula, m’està donant la sensació que jo també estic passejant per NYC!! Des de Caldes us visito sovint. Passeu-ho mb!

 7. Montse Solís dijo:

  Qui es la nena del banc amb bossa vermella i trenes?? , no cola!! molt china no es!!! per mí que s’ha colat!!! molt bé el reportatge… cuidadín per el barri del chinos.. a veure si t’agafarán el pep i el faràn amb tomàquet!! jejeje (Maika)

 8. alex_hop dijo:

  SERDUS !!!!! ja n´hi ha prou no, home ja esta be de tanta tonteria collons, En canvi el Pino i un servidor recent aterrats de Palma De Mallorca després de dos dies de dur congrés de MK…. però amb sopar amb col.legues de P.Mare 😉

 9. pep dijo:

  Un congrés a Mallorca ?? pero quins vividors!! Espero que hagueu portat una mica de ensaimada farcideta no?
  Petons 23-24

Los comentarios están cerrados.