Les millors platges del Brasil estan aquí­: Baia do Sancho i Baia dos Porcos

Busqueu qualsevol llista amb les platges més boniques del món. Hi trobareu la Praia do Sancho segur, i de fet, aquesta és sense cap mena de dubte la platja més bonica del Brasil. Els colors de l’aigua són indescriptibles, les parets que la rodegen gegants (de 50 a 70m d’alçada), la sorra… ideal. Només s’hi pot accedir des del mar amb vaixell o baixant dues escales mig rovellades clavades enmig de les roques. Aquesta és la millor opció perquè així veus la platja des de dalt i també pots anar cap a l’altra banda i veure una altra platja increïble, la Baia dos Porcos, que seguint amb les llistes, és la segona més maca del Brasil. I el millor de tot, entres a l’aigua i estàs a dins d’un aquari amb una visibilitat perfecta i uns bancs de peixos gegants que et rodegen sense ni adonar-te’n. Les fotos parlen per si soles. O no. (Les primeres són de la B. Do Sancho, l’última de la Baia dos Porcos).

IMG2_5418.jpg

IMG2_5417.jpg

IMG2_5447.jpg
Esta entrada fue publicada en Brasil. Guarda el enlace permanente.

2 respuestas a Les millors platges del Brasil estan aquí­: Baia do Sancho i Baia dos Porcos

  1. Sergi dijo:

    spot saber kuan torneu? No se sins convé veure més plages dakestes als kestem kurrant!!!!

  2. pep dijo:

    Tornem el dijous 27 !!!! snif snif 🙁

Los comentarios están cerrados.