Sao Luis. Que bé que s’hi està

Aquesta ciutat colonial a unes 16 hores en bus de Belém és preciosa! Quina llàstima que ja tinguem el bitllet de tornada perquè aquest lloc és per quedar-s’hi, fer classes de percussió, de portuguès (i deixar de parlar el portucatanyol macarrònic que parlem) o del que sigui. El centre històric està ple d’edificis decorats amb rajoles, amb finestres i portes bastant característiques, un munt de places tranquil·les on veure passar la gent i escoles d’arts vàries, alguna llibreria interessant i cases-museus que t’expliquen la història d’aquesta ciutat que va ser colonitzada primer pels francesos i després pels portuguesos. El centre és tranquil i molt bonic, cosa que ens ha portat a pensar que São Luis és fins i tot millor que la turística Salvador de Bahía. I aquí també hi ha molta festa, molta música i molts colors. Al juny se celebren les festes locals com el Bumba Meu Boi que pel que sembla, és la bumba 😉
PD: Atenció a les festes del dissabte i el diumenge. Aquí es pot ballar forró fins a les tantes (o més aviat, intentar ballar-lo). Per saber on són les “forró-discos” parlar amb els locals, i encara millor si ells mateixos t’hi acompanyen. Ah i compte (o no) que hi ha molta noia amb ganes de conèixer els encants dels europeus.

portes.jpg
IMG2_5075.jpg
IMG2_5113.jpg
asulin.jpg
IMG2_5108.jpg
IMG2_5132.jpg

PD: Visita obligada: Cachaçaria do Batista. Fins a 120 tipus de pingas diferents amb fruita, mel, canyella… Només apte per a borratxos, però el local ja val una visita

Esta entrada fue publicada en Brasil y etiquetada . Guarda el enlace permanente.

7 respuestas a Sao Luis. Que bé que s’hi està

 1. Roger dijo:

  Això de que al parlar de noies sortides utilitzis el “compte” és una indirecta? Per cert, tantes vacances afecten, que el gag de la “bumba” no entra ni a l’enquesta d’humor del 3XL 😀

 2. maikimax dijo:

  Uoleeeee!!! cuants dias eh!!! es k cuan amb vaig desidi a surti dl forat, kina va ser la meva sorpresa k l’iglu shabia desfet(inversio inmobiliaria a toma pel cul) i habia contribuit a las grans inundacions!!! i ma le pasat ocupada achican la patera!! Bueno moment d posarse seria… la meva colega Maki,Maki,Maki acaba d envia post a chonchi teoricament fotenli canya als lolis(es una tia lihgt!),i normalment jo dsda aki li fotu canya als chonchis,als lolis i aki es foti pel mig( d normal reb la montse solis fins al dia k es reboti i amb foti a dormi al carre!) pro akest cop ho farem diferen, la maki,maki,maki sa limitat a copia als lolis a chonchi( en plan intruso) i jo aprofitare loli per fer omenage a chonchi(tambe plan intruso), si,si com ho sentiu lolis omenatge als chonchis, aki!!! pq encara k hem disfrutat i gaudit moltisim amb las vostres aventuras i fotografias, ja no recordu com va començar tot, pero, com oblida en Robert al mekanik , als 38 grados, l’ara fumo i ara no fumo dl mon, q dir d la aventura d anar a la campana amb al Markina, ui perdo… Marquina, no ublideu las coses k NO pudeu fer segons l’Alfa, al pata-palo dl Ferra.net, q dir d “l’entranyable” MOSSO am forat d arrecada d la noia_S, i ki endevina kina es la linea d metro preferida dl Roger?? si, la linea5, Ruchi? encara estas solter ,amb pis i buscas???, i com us vareu kedar despres d coneixa al SR. LERDO dl Alex.shop, a ki no li han vingut ganas d anar a fer futing amb lo Sansa…. i mes, i mes k am deixo,pq la edad ames d ser un grau es una putada per la memoria………i( musika d redoble d salto mortal d circo nacional) q puc dir jo…… dl Pipopup,al Pi,al Pinito, al Pinete, elpinarro, al Pipoup adew i atop “L”, un tiu malparlat, probocador,txulu, irrespetuos,l’unic fins als qllons d intenta k “l’altenativa” segueixi atop”L”, l’unic capaç d mantenir al tipu en un pols loli.com VS chonchi.org, l’unic capaç d simula un suicidi abans k’una rendicio, parla dl pipoup es parla d l’idul, es parla dls bolets i la mareklvapari,es parla d etnia i aventura,dl hotel CCRTVi (al seu hotel preferit!!)es parla dels nostres killots,d la diadaDTORNADA,es parla d lletarades i k li dedikin fills budistas, a tu pipoup, a tu al mes millor,a tu al rei entre reis, GRACIES ,GRACIES a tu i a tots als abans mencionats i als k me descuidat per habernos fet pasa tans bons moments,gracias per las risas probocadas amb las vostres aventuras GRCIES!! ……………….la mitat dls k seguiu als lolis no conexeiu chonchi i pude no sabeu d q parlo, i pude tampoc no us en fareu una ideia cuan akabi akest capitol d llibre d novela, q teoricament tindria k ser un simple post, pro als lolis ja tornan i aixo marca al final d’akesta temporada i aixo es mareix la parrafada (mentira sempra trobo ocasio per fotra la parrafada!!)a tots vosaltres( als k no eu tingut mai l’ocasi d entra a chonchi) dirus k jo ser q es chonchi pro no ser ki son als chonchis, he sentit a komentar k es veu q se dice q se rumorea k es diu k ames d ser companys dls lolis son amics. PD: PIPOUP TIUUUUUUUUUUUUU FINAAAAAL D TEMPORADAAAAAAAA, no diguis k no et proboca un final apoteosik per chonchi!!!, pipoup cuan varem comença temporada me tenias acollonida, mes mal parlat k jo,txulu probocador, pro ara akestas alçadas on ja ens parlem d tu………… pipoup tiu……. digam, treuma d la ignorancia……..q diu al refrainy per a calvos????? juas, juas….aaaaaaaaaahhhhh q me partoooooooooooo!!!!.PD IÑAKI EL GRANDE la teva penultima oportunitat per dir lo txulas, lo macas ,lo guais k son las fotos(juas q me parto mas!!!)PD: MONTSE SOLIS……………. EEEEEEIIIIIIIIISSSSSS q tal??? (jajajajaja hits d la temporadaaaaa). Besitus a tots a tots i sobre tot als lolis k tingueu un molt bon viatge d tornada. Fa dias k no estik ni per caldes ni per barna pro estic segurisima k la font dl lleo no sa mogut d lloc i al barri d gracia esta on estaba!. Fins la proxima temporada!!!!! a no ser k al pipoup ma fagi enfada i jo vaig i li contesto ( oh millor vaig i m’amago a la cova, com sempreeeee!!!)mes besituuuuuuuus.

 3. Joanaina dijo:

  Després del rotllo que ha fotut aquesta, jo no tinc res a dir jajajjaja

 4. cris dijo:

  ostia maikiiiiiii! estas que te sales…!!

 5. pipopup dijo:

  Maki, maki, maki… ja no puk +. Ja no soc res al teu qstat. Quin qllons d crack stas feta. Amb gent com tu, i no amb els esquirols k tenim a Chonchi, els lolis fotria tenmps kestarien x aki. Això es literatura, això es art, això es fotre estopa a ki la mereix, això es tenir un blog del dia a dia i no la pantomima k foten akest parel amb 4 fotos de joret i vilasar. Prumetu un Chonchi d cloenda i espero k la resta d’eskirols, Silvi, Alehop, Ferran, Rugi, Sansa, Alfa… i tbé la mussa facin la seva cloenda d tmporada.
  En tot ks tbe espero el teu post x xapar el Chonhi.
  PD.Joanaina… k dius tia, k dius rollu… k no saps k cony es un lider espiritual com la maki. No tens nidea, en tot ks segueix sent agradable amb Loli i segueix PUDRINTE a Chonchi.
  Ilpino, dw i atop “L” a la festa Loli.

 6. montsesolis dijo:

  EEEEEIIIIIIIISSSSSSSS q tal? mol bo, bonisim maiki,com tu has currat …..ames as fet resucita el sr. pipopup com ave fenix.tots juns sou l’ostia
  PD:esperem post chonchi.

 7. crisdomont dijo:

  SIN COMENTARIOS!!!
  aixo es l’ostia kines fotosss!!!!!
  us ho cureoo massa!!!!
  us donaran un premi a les fotos mes curades de l’anyy!!!! *****!!!

Los comentarios están cerrados.