Els petits Lençois

Des de Tutóia (on hem arribat amb la barca) i de nou, després d’esperar un parell d’hores i de negociar el preu del viatge amb una toyota, sortim cap a Paulino Nebes. Ens han parlat bastant bé d’aquest poblet perdut al principi dels Lençois Maranhenses, que està enmig del no res, és més que tranquil i té un munt de dunes i llacunes que vénen a ser un preàmbul del Parc Nacional. La veritat és que el lloc és genial, els voltants increïbles i acabem tots amb sorra fins i tot a les orelles després de fer el burro a les dunes i de banyar-nos als llacs que es creen enmig del desert per l’aigua de la pluja. I això sense comptar que arribem en dia de lluna plena i ens estem a les dunes fins les 12 de la nit, la torta de peixe que sopem a l’únic restaurant obert del poble i la pousada del Ricardo (bonica i barata). Recomanable fer una parada aquí 😛

IMG2_4958.jpg
IMG2_4974.jpg
IMG2_4988.jpg
IMG2_5009.jpg
IMG2_5014.jpg
Esta entrada fue publicada en Brasil y etiquetada , . Guarda el enlace permanente.

2 respuestas a Els petits Lençois

  1. paula dijo:

    Pepito e Cris!! Que lindas fotos! Muito lindo Lençóis…. um bjo pra voces.

  2. Raul dijo:

    Hola parella he estat uns dies off, però veig que no perdeu el temps, un peto per tots dos muaksssssssssssss…saludos paola otro beso para tí

Los comentarios están cerrados.