Hay cosas que no tienen precio. Para todo lo demás…

Avui hem anat cap a les platges de l’altra banda, passant pel Chapadao i fins a Praia das Minas, una platja preciosa i completament desèrtica. Fins aquí no arriben gaires cotxes ni buggys ni gent perquè aquesta és una àrea protegida on vénen a deshovar les tortugues i no es pot circular per la sorra. Però només està a uns 20 minuts caminant de Pipa i per tant és molt, molt recomanable. Ah, i per fugir del sol es pot parar al restaurant/bareto Yahooo, molt tranqui.

IMG_3799.jpg

IMG_3736.jpg
Esta entrada fue publicada en Brasil. Guarda el enlace permanente.

3 respuestas a Hay cosas que no tienen precio. Para todo lo demás…

 1. Daniel Jové dijo:

  Foto de concurs!!! : ))
  Sembla doncs que el viatge continua! ànims

 2. nebes dijo:

  uau!!!quines fotos!!la dels gossos és boníiiiiissima!!!jejeje. aqui mentrestant nem passant les penes amb l’anhelada arribada de la primavera. avui fa un dia collonuat, tot i que una mica difuminat.l’època de les calçotades està sent molt fructífera…us apunteu??segur que no…amb aquestes vistes qualsevol agafa tots els trastos i torna a casa eh!?!? seguiu així campions!!!muasss pd: avui es juga el BARÇA-MADRID!!!

 3. cris domont dijo:

  para todos lo demas…..!!
  eeeeeeee esta curadisiimmmm…!!
  tinc ganes de vereusssssssss…!!
  us estimem moltiximmm petons i abraçades desde……!!muakss

Los comentarios están cerrados.