Nedant entre golfinhos

El mateix dia de l’eclipsi (que va ser una mica descafeïnat perquè un munt de núvols tapaven el sol) vam anar caminant des de la Praia Centro fins a la Baía dos Golfinhos aprofitant que la marea estava baixa. Allà es poden veure quasi cada dia els dofins que li donen nom a la platja i ens vam ficar a l’aigua a buscar-los. Durant més d’una hora vam estar envoltats d’una família de dofins que saltaven al nostre voltant i tot i que no van arribar a acostar-se massa, va haver-hi algun moment en què, com diu el Pep, els hi vam veure les pestanyes. Uns argentins que hi havia allà amb un kayak van fer algunes fotos, quan ens les enviïn, les penjarem 😉

IMG_3491.jpg

IMG_3696.jpg
Esta entrada fue publicada en Brasil. Guarda el enlace permanente.

1 respuesta a Nedant entre golfinhos

  1. montsesolis dijo:

    Vosaltres si q sou uns Golfinhos mes q Golfinhos.Besitos

Los comentarios están cerrados.