Ja estem a Pernambuco (fa gràcia aquest nom): Olinda

Després d’unes quantes hores en bus vam arribar a Recife, ciutat massa gran i industrialitzada, només per agafar un altre omnibus i anar a parar a Olinda, diuen, la ciutat colonial més ben preservada de tot Brasil. Aquí abunden evidentment, les cases de colors, cada una amb els seus detalls bastant currats, els ateliers amb un munt d’artesania i les esglésies. Si no s’han vist gaires pobles colonials, mereix una visita 😉

IMG_3627.jpg

IMG_3638.jpg

IMG_3659.jpg

IMG_3662.jpg

IMG_3681.jpg

Diuen que el carnaval aquí és únic i molt recomanable, ja que es força diferent a tots els que es fan per la resta del país. Però parlant amb la gent del poble hem descobert que estan farts que siguin tan massius (vénen carretades de estrangers i brasilers de tot el país), i que tenen “saudade” de com eren abans, més tradicionals i amb els blocos de tota la vida… bé una mica com les festes de Gràcia no? 😛

Esta entrada fue publicada en Brasil. Guarda el enlace permanente.

1 respuesta a Ja estem a Pernambuco (fa gràcia aquest nom): Olinda

  1. Laia dijo:

    Hola guapus! us felicito per les fotos son una passada, aqui ja comença a picar el solet, quan en fa clar, bueno cuideu-vos molt i molts petonets

Los comentarios están cerrados.