Praia de Gunga. Regió d’Alagoas

Seguim pujant per la costa ara sí, bàsicament en busca de platges. Ens saltem Penedó (tot i la recomanació d’en jordic) per motius bastant estúpids però força vàlids a aquestes alçades del viatge: l’hora en què surt i arriba l’autobús és intempestiva. Així que ens plantem directament a Maceió que tot i tenir un petit centre històric és un trunyu com un punyu que no vam ni visitar :S. Però teníem motius per plantar el campament al lloc més turístic d’Alagoas: visitar les platges desèrtiques i de postal que hi ha als voltants de Maceió. De les 4 que vam veure ens quedem amb Praia d’Ipioca, difícil de trobar, i Praia da Gunga, que tot i ser turística val molt la pena (aigües turqueses, palmeres, bla, bla, bla) ja que la gent es concentra a la zona de xiringuitos, però una mica més enllà ja no hi ha ningú. Apunt: nosaltres també ens vam quedar a la zona de xiringuitos… l’ombra d’un guarda-sol i uma agua de coco amb aquesta calor és impagable 😉

IMG2_3559.jpg

IMG2_3590.jpg

PD: En Pep amb tanga i més fotos d’aquests 40 dies al Brasil a les galeries que per fi hem pogut penjar! Tan aquí: Brasil I i Brasil II.

Esta entrada fue publicada en Brasil. Guarda el enlace permanente.

1 respuesta a Praia de Gunga. Regió d’Alagoas

  1. deborah aguilera i gironès dijo:

    Hola titits!
    Tot just ara he pogut posr-me en contacte amb la realitat!!! i em trobo amb un regal preciós, quina il.lusió!!!
    Els comiats serveixen per tornar-se a trobar, així que no vull fer-vos patir més, en 10 dies espero tornar-vos a veure, però aquest cop al nort-est!

Los comentarios están cerrados.