Els dimarts del Pelo

Si algú ve a Salvador… que intenti venir un dimarts!! Aquest dia hi ha més festa al barri que el cap de setmana, es munten escenaris de concerts amb tot tipus de música (hip-hop, samba, bossa, reagge…), els carrers s’omplen de gent, paradetes de caipirinhes i menjar bahià. El millor en tot cas, són les batucades “callejeras” de les diferents escoles del barri on veus i sents el ritme que té aquesta gent, que mentre toquen tambors gegants són capaços de moure el cos amb una energia espectacular. Acollonant.
PD: Just davant de casa (la pousada do pagador de promesas) hi havia un concert a les escales de l’església.

IMG_3487.jpg

Ah, propera parada, Maceió.

Esta entrada fue publicada en Brasil. Guarda el enlace permanente.

3 respuestas a Els dimarts del Pelo

 1. jordic dijo:

  si aneu a Maceió (ben bé no sé què us hi espera), pareu-vos abans a Penedo. Un poblet colonial al costat del rio San Francisco, on apart de la immensa calma que dóna el riu, i d’una acollidora pousada colonial al costat d’un convent, es beu la millor caipirinha del Brasil (una terrasseta una mica pija al costat del riu, que te serveixen la caipirinha semi granitzada).
  boa viagem.

 2. montsesolis dijo:

  Hola q tal? esteu a Maceió? besitossssss

 3. paola dijo:

  Hola guapitos! ya estoy al dia en buenos aires acompaniandolos en su recorrido. Por lo visto estan pasando una linda fiesta en bahia! les mando besos enormes. los extranio buhhh. ya les contare algunos proyectitos por lo cual tendre que volver a brasil…chau! pao

Los comentarios están cerrados.