Brasília. Vist i no vist

Brasília és la ciutat més gris, més impersonal, més nova però al mateix temps més vella i més trista que hem vist!! Hi anàvem per estar-hi un parell de dies i ens hi vam quedar només 6 hores, les que havíem d’esperar per agafar el següent autobús cap a Salvador de Bahía. Va ajudar la pluja (no tenim cap foto!) però no es necessita gaire temps per veure que tot i que arquitectònicament aquesta ciutat és especial, en Niemeyer i companyia es van oblidar de donar-li vida a una ciutat bàsicament burocràtica que quasi no té ni restaurants, ni botigues, només edificis gegants i centres comercials. I sí, es van preocupar de posar-li molts espais verds, parcs, llacs… però no és suficient. En resum, una putada perquè al final vam estar 11 hores ficats en un bus per arribar aquí, després vam haver d’esperar 6 hores en una estació de busos molt molt cutre, i al final vam estar 24 hores més en un altre bus. Però ara ja estem a Salvadooooor!!

Esta entrada fue publicada en Brasil. Guarda el enlace permanente.

1 respuesta a Brasília. Vist i no vist

  1. pepin i cia dijo:

    ¡¡¡ Visca el busos q heu provat !!!

Los comentarios están cerrados.