Amics de tota la vida

Passant per un carrer qualsevol, en un bar o al mateix lloc on t’allotges molts cops (no sempre, no ens enganyem), coneixes a algú amb el que comences a compartir un tros del teu viatge. No saps ben bé perquè però si hi ha bon rotllo, no es difícil que durant 3-4 dies (o més) estiguis toooot el dia amb aquests nous amics. T’expliques la vida en sessions maratonianes, visites els mateixos llocs, esmorzes, dines i sopes (o cuines per ells) amb ells, dorms a les mateixes habitacions (de moment res de sexe), i és clar, vas de bar en bar, com si fossin amics de tota la vida.
Però una de les coses més tristes del viatge són els comiats amb aquests nous amics. Després d’uns dies cadascú agafa el seu camí i et sap molt greu perquè saps que aquesta amistat, aquests moments que has compartit en el lloc més remot del món serà difícil que es torni a repetir.

IMG2_3241.jpg

IMG2_3232.jpg

DSCN0668.JPG
La Paola decorant-nos el diari. Ella sempre tan artística!

Dedicat a la Deb, en Lluís, en Raül, la Pau i en Ludvic i a tots els altres amics que hem fet pel camí… ens tornem a veure a Girona, a BsAs, a Vilafranca (o aprop), a Barcelona (Horta), a Finlàndia, a Suècia, a Bèlgica o New York, a Los Angeles, a Deutschland, a Santiago… i a qualsevol altre lloc del món!!!

Esta entrada fue publicada en Brasil. Guarda el enlace permanente.

3 respuestas a Amics de tota la vida

 1. Raul dijo:

  Snif……… snif…….
  estic plorant !!!!!!!!
  Muaks

 2. lluí­s dijo:

  Gràcies companys, detalls que tenen molt de valor. Provablement si no s’hagués tractat de gent tant decent com vosaltres no m’hauria posat en un “hostel” en una habitació amb 9 llits i dos hippies, i menys 4 nits!!! Cinc dies molt bons, content d’haver-vos trobat i conegut. Oi tant que ens veiem, ja estic practicant els plats del sopar, a veure si en pep m'”agafa de pinxe” cuideu-vos senyors.

 3. paola dijo:

  Amigos que saudade…les mando abazos cálidos tropicales y a vivir la galera! pao

Los comentarios están cerrados.