Corcovado, quin clàssic

Des de molts llocs de Río veus el Cristo Redentor “allá a lo lejos” però quan ets a dalt… flipes! Si fa bon temps les vistes són brutals, potser més i tot que el Cristo en sí que ja el tens més que vist a les postals que hi ha per tot Brasil. I hasta aquí puedo leer, hem escrit 5 posts seguits i estem mentalment destroçats 😉

IMG_2961.jpg
IMG_3064.jpg
IMG_3066.jpg
Esta entrada fue publicada en Brasil y etiquetada . Guarda el enlace permanente.

7 respuestas a Corcovado, quin clàssic

 1. nebes dijo:

  doncs per estar cansats mentalment heu fet unes descripcions collonudes!!a més, les fotos de vegades no necessiten tantes descripcions. total: que el sant cristo a mi me la sua, pero les fotos de Rio de nit són una xulada!!!apa siau guapitus!!

 2. raquel dijo:

  ohhhhhhhhh… que ganas! 🙂

 3. maikimax dijo:

  Uoleeeee!!! per motius k no venen al kas am veig obligada a jugar a dos bandas, lo cual mola pq d petita volia ser agent doble( mentida,sempre he volgut ser una marimandona, pro es k sino no pega!!!)la cosa es k volia fer una mica d safareix por los mundos d loli; despres dl meu debut a chonchi al cabron dl pipoup va i m’encara a tota la penya(começan pel Roger i acaban per la Musa)posan aixi preu al meu cap!! jo k dasaguida ma cago,vaig fotra un forat al pati da ca meu i ma vaig amagar ala madriguera per 15 dias,cuan a la fi m’atraveixo a surtir dl amagatall…. nengs,nengs,nengs la cosa esta dun guais k ti cagas!!!!: l’Alfa li toca anar fins al metro a peu, al Roger guanya al skuasch pro no cuca, i al pipoup es calvo,perd al skusch pro cuca com un locu (bueno aixo diu ell, crec k es la excusa per al rollo d: ai k no puc corre gaira k ahir a la nit……) siiii pipoup siiiii!!!!percert vaig aposta 10 euros amb la mami k si staba uns dias sensa dir res al pipoup sam tiraria al coll am: maki,maki,maki q?? un polvo memorable i fins aki??? pro nomes en cobrare 5 pq no vaig sta al cas k lo dl memorable ja li habia donat la patent a la Silvi, i ami ma tokat al k ti kgas!!! siiii pipoup siii!! bueno i ara millor men vaig a cabar la madriguera 30 metros mes fonda si vull cunservar al coll per la meva proxima cita amb………encara k crec k akest cop m’amagare fins k es fongui la neu d tota Austria, si,si amb paso al rotllo d’0so polar!!!!!! besitussssssss
  PD:UI!!!!!! perdo, k si k si…..kinas fotus mes txuuulas, kina enveja k feuuu(sana, sempre sana!!), und so weiter und sofort!! juas,juas

 4. Raul dijo:

  Hola soc el de la foto en el corcobado amb la camiseta blanca i la cara de felicitat………
  Pues bé aquesta felicitat és perquè amb aquet parell d’amics vostres anavem borratxos tot el dia, des de que els vaig coneixer no he vist cap moseu, ni edifici emblemàtic ni tampoc cap zona interessant, però els antros de Paraty i Rio els hem conegut tots, conec els tipus de cerveza que hi ha al Brasil, vegudes populars… Perquè us feu una idea el primer dia que els vaig coneixer vaig acabar amb ells i uns Italians fent Caipirinha’s i la sort meva va ser que es va acabar el gel i em vaig lliurar d’una coma etílica….
  Bueno un peto i el millor del meu viatge a Brasil ha sigut coneixer gent tan maca…….

 5. lluís dijo:

  osti tu!! jo m’esperava el post saturat de missatges preguntant qui era el tiu tant guapo amb barba i camisa… esperaré uns dies…

 6. pipopup dijo:

  Eiiiiiing, ja, ja i ja. Doble joc? Maki, maki, maki… aki lunik joc k hia es donar pel ql a qui et dona a tu kda dia i akets son ls nostres stimats Lolis kara foten 4 fotos d Sanse i es tiren el moq kestan a Brasiu. En fi Pilari… i si fos aixi palukai k ver… Selves de qlets ni ha de + guais per aki. Mira ke fotre tants KM per tirar una fotu d’un qlet, al Rivi nia a sak… oi k si Roger?
  PD. Maki, maki, maki…El Pipopup es klvo i ja saps k diu la dita NO?, perd a sqash xro fot uns raketuassus d la ostia i ARA cuca qan pot i si no pot s’autocuca kes guai i knsa menys i a + es to pami…, x cert maki bona praktik akesta x qan t’amagues a la cova. Juas!!
  PD2. mira el Mon, pobre xaval dixa d fumar isfot nervios… sense usuaris a ritmes, sense fum, qllons i sense res de res k gris tot plegat, n+ et kda Chonchi neng. AtoPDO “L”.

 7. mon dijo:

  i el Cristo de los Palotes no l’heu vist?
  Doncs el Pi sí, i molt de prop!

Los comentarios están cerrados.