Braaaaaaaaasil!! Ilha do Santa Catarina

Mmm… Brasil. Brasil!!! Quines ganes teníem d’estar aquí. Aprendre portugués, veure molts tangues i tios forts, escoltar bona música (per fi!) i recórrer la costa de punta a punta.
Hem aterrat a Florianópolis, Floripa pels amics, a l’Illa de Santa Catarina. I aquí hi ha uns poblets de pescadors i unes platges… Les bones, les del sud (menys massificades), estan rodejades de muntanyes verdes, de vegetació atapeïda on fins i tot pasturen les vaques! Mires cap al mar, blau turquesa, l’aigua netíssima, i sembla que estiguis al Carib. Mires cap a la muntanya, amb casetes amagades entre la vegetació, i sembla que estiguis al Vietnam.
Per recomanació dels locals hem visitat la Praia do Matadeiro, al costat de la d’Armaçao. Si algú ve per aquí, que la busqui! I també hem anat al poble do Porto do Soul, que té unes quantes platges desèrtiques al voltant, tot i que s’ha de caminar una bona estona. I res… d’aquí 4 dies són carnavals i estarem, segurament, aquí mateix, a Floripa. Ens han dit que després de Río i Salvador (descartats un per pasta i l’altre per la distància), aquests estan força bé.

IMG2_1839.jpg

IMG2_1847.jpg

IMG2_1860.jpg

PD: Hem celebrat que fa 8 MESOS que estem de viatge amb peixots i marisc amb vistes al mar 😉

Esta entrada fue publicada en Brasil. Guarda el enlace permanente.