Cataratas d’Iguazú, vistes des de Brasil

Des del costat brasiler és té una visió més panòramica de les catarates, no estàs tan a sobre, no sents tan soroll, però impressiona igual. Et fas una idea de lo grans que són aquests (aprox) 270 salts d’aigua.

IMG2_1796.jpg

Pel que fa al passeig nocturn sota la lluna, nuestro gozo en un pozo. Després d’organitzar-ho tot per estar aquí el dia 13 de febrer, dia de lluna plena, va i la pluja fa que es cancel·lin les excursions de nit. Oks, ens quedem un dia més a Puerto Iguazú aviam si tenim sort l’endemà… Però res, tot i que no plou hi ha un munt de núvols i la puta lluna no surt! I ara fins al mes que ve res així que… “a joderse”. Per una cosa que ens organitzem… :S

Esta entrada fue publicada en Brasil y etiquetada , . Guarda el enlace permanente.

2 respuestas a Cataratas d’Iguazú, vistes des de Brasil

  1. iñaki el grande i dijo:

    Des del costat q sigui son impresionans petonssssss

  2. nebes dijo:

    kina passada!!!tanta aigua no fa venir pixera???jejeje.ha de ser tant relaxant a més!!potser fins i tot orgàsmic!!jiji..és que ja és tard i les neurones no furulen gaire…be, que cada dia flipo més!! i a sobre no us canseu d’escriure!!quina passada! us envejo!!!molts records dsd CAldes!!

Los comentarios están cerrados.