De Valizas a Montevideo. Després a Paysandú. D’allà a Colón (Argentina). De Colón a Mercedes.

En els dos últims dies hem estat bàsicament ficats dins uns quants autobusos!! Però bé, no ha estat tan tràgic perquè de casualitat hem anat a parar a Colón, un poblet argentí a la vora del riu Paraná encantador on hem fet nit (amb asadito inclòs) en un hostel també encantador i ple d’argentins. Llàstima que tenim els propers dies mig programats (volem estar a les catarates d’Iguazú en dia de lluna plena -13 de febrer- i fer la passejada nocturna) i no hem pogut quedar-nos a Colón ni un dia més! Perquè a la vora del riu hi ha un munt de platgetes i un dia de sol no ens hagués anat malament. Però bé, aquest matí hem agafat un bus etern que parava a tots els pobles del camí :S per arribar a Mercedes, que és el punt de partida per explorar Esteros del Iberá, una zona pantanosa plena de cocodrils i altres bèsties :P.

IMG2_1266.jpg

IMG2_1269.jpg

Ah, a més a Colón se celebra una Fira d’Artesania gegant aquesta setmana, amb gent de tot el país i paradetes de ganivets super autèntics i afilats, talabartería, tapissos, coses de fusta, cistells…

Esta entrada fue publicada en Argentina. Guarda el enlace permanente.

5 respuestas a De Valizas a Montevideo. Després a Paysandú. D’allà a Colón (Argentina). De Colón a Mercedes.

 1. alfons dijo:

  Quina enveja..!!! Si us agraden les bèsties i els animalons es veu que a Esteros del Iberá els teniu quasi tots. Penjeu una foto d’algún yacaré o alguna curiyú… però feu-les de lluny, que no són pel National Geographic… També diuen que podeu veure algún coipo. I si teniu por a les rates, al lloro amb els carpinchos. Salut i ja explicareu.

 2. maikimax dijo:

  uolee!! si,si, ja pasan akestas cosas, un vol anar a pasejar a las cataratas en nit d lluna plena i a d sacrifika altres “lujitos”…naltros akestus dilemas no als tenim, o anem a treballa o anem a treballa, si ya lluna plena sembla k tot sigui mes clar i si nonia, doncs bastonete i palpan!!!! PD: pipoup, ens hem d posar d’acord per desepareixa, o un o l’altre, emda troba algun sistema d “turnos” pq als lolis a la k et descuidas es desmarcan i ja es tornan hasta isoterics d’estos….. k si la lluna o no se d q parlan, pq com no es saban explica!!!!!!!!( si ja ho ser, enkara et dec no ser q d q!!! jajaj)PD2 iñaki el grande! tu q??? tambe……..en combate????!si no posass ordre aixo es un cachondeo, l’altre dia un tal jjcio( akest d la mafia per lo menus!!) dienli a la nena k si k guapa k si q cuerpo…tu veuras pro no estaria dmes k prenguesis kartas en l’asunto, pero jo no dic res q despues to se sabe!!!PD3 montse solis necesitaria un sostre per uns dias…….som amigas,oi??!!!;) jajajajaj ken feia d dias k no en deia d paridas, tantas d juntas totas ellas!!!!besituuuuuuuus

 3. jordic dijo:

  Parella, si aneu a Iguaçu i voleu veure el far-west d’aprop, molt recomanable creuar a Paraguai (Ciudad del Este), que és una mena de port franc on els brasileros creuaven el pont de kilometre i pico amb televisors sobre el cap per revendre’ls al costat brasiler del pont. Contrabando de formiga.

 4. cris dijo:

  alfons… ets la reencarnació de félix rodríguez de la fuente o q??? quin fiera!

 5. Alfons dijo:

  Felix Rodrigues de la Fuente? res, aquest era un aprenent. Jo sóc com el gran Steve Irwin, el caçador de cocodrils 😉

Los comentarios están cerrados.