‘Las Llamadas’. A ritme de candomblé

Colors, música, bikinis minúsculs, plomes i regust de l’África negra. Montevideo ha celebrat aquesta nit l’inici dels seus carnavales (els més llargs del món diuen, ja que duren 40 dies) amb “Las llamadas”, que és el nom que rep aquesta desfilada amb comparses de tot el país. Més de 7 hores de tamborinades, banderes gegants, motius relacionats amb l’esclavitud i tanta gent de públic que amb prou feines hem pogut fer fotos (aquí en teniu un parell fetes alçant la càmera per sobre de les nostres closques i sense saber on enfocàvem :S).

IMG_1169.jpg

IMG_1178.jpg

PD: parlant de Carnavals… arribem a temps de veure els de Río de Janeiro però, sabeu el què costa trobar allotjament i pagar-lo en aquestes dates? Els preus es tripliquen (literalment), i fins i tot els albergs t’obliguen a fer reserves de mínim 6 dies a una mitja de 50 US$ PER PERSONA, LA NIT! I per dormir en dormitoris compartits, res de suites. Quin dilema… Algú té un amic que pugui allotjar-nos a Río per un parell de dies??? Som de fiar 😉

Esta entrada fue publicada en Uruguay. Guarda el enlace permanente.

2 respuestas a ‘Las Llamadas’. A ritme de candomblé

  1. Roger dijo:

    Bé, continuem investigant aquest tema culs de carnaval 🙂 Jo igual vaig al carnaval a Platja d’Aro… que ve a ser el mateix

  2. uru74 dijo:

    Hola chicos muy bien pero solo una corrección: no es candomblé, es CANDOMBE
    salu2!

Los comentarios están cerrados.