Entrem a Uruguay per Colonia Sacramento

Des de Buenos Aires pots agafar un ferry, creuar el Río de la Plata i plantar-te a Uruguay en 3 horetes (només 1 si agafes la barca ràpida). El poble al que arribes és Colonia, patrimoni de la humanitat i amb un casc antic preciós, de carrers mal empedrats i de cases antigues de pedra restaurades. I tot plegat, rodejat pel riu de la Plata que quan es pon el sol té uns colors meravellosos 😀 (i això que avui no ha fet gaire bon dia… Demà més fotos)

IMG2_1051.jpg
IMG2_1030.jpg

La tranquil·litat d’aquest reducte fundat per portuguesos sorprèn i t’enganxa. No saps què és, però Sacramento té alguna cosa especial… potser és el contrast amb la veïna Buenos Aires, cosmopolita, atrafegada, i aquí en canvi, sembla que fins i tot el temps va més a poc a poc. Pel que veiem, i després d’aquesta espècie d’amor a primera vista sorpresa, la resta d’Uruguay pinta mooolt bé… De moment i per anar fent boca, el dia 3 de febrer comencen els carnavals a Montevideo (Las Llamadas) i duren 40 dies!! Estarem allà 😉

Esta entrada fue publicada en Uruguay y etiquetada . Guarda el enlace permanente.

3 respuestas a Entrem a Uruguay per Colonia Sacramento

  1. Alfons dijo:

    Pregunta seriosa: ¿com estan els preus dels immobles a Uruguai?… aquesta foto de la posta de sol m’ha seduït.

  2. montsesolis dijo:

    Eiiiiis q tal? esto pinta muy biennnnnnnn.

  3. ivan dijo:

    ei nen, esteu el poble de la meva dona, si podeu visiteu tacuarembo a l’interior on esta una estatua que conmemora els ultims indigenes matats pels espanyols

Los comentarios están cerrados.