Els 10 millors de Bs As

Demà marxem cap a Uruguay així que aquest és el moment perfecte per fer una llista del nostre top 10 de la capital d’Argentina on hem estat, “que sé jo”, 14 dies? Tot i que aquesta ciutat és enorme i hi ha mil coses per fer i veure (ens hem quedat curts i ens han faltat coses :S) aquí va la nostra selecció:

IMG2_0841.jpg

Palermo Viejo: perdre’s entre botigues fashion, bars i restaurants modernitos (a molt bon preu pels que tenim l’€ de referència).
Libreria El Ateneo. S’hi ha d’anar sí o sí!
Rest. La Cabrera: el LLOC on es pot provar l’autèntica carn argentina amb un toc especial que el diferència dels tenedores libres i altres llocs de parrilla: amb la carn serveixen uns 5 “platillos” d’acompanyament amb coses vàries. Obert fa menys d’un any i de reserva obligatòria.
C/Cabrera 5099 (esq. Thames) -Palermo Viejo-
Barri de San Telmo el diumenge: fira d’antiguitats un pèl turística però amb encant
Tigre: escapada d’un dia. A 30 Km. de capital federal es troba aquesta població de mansions al costat del riu i carrers tranquils on els porteños s’escapen a fer un picnic
Choripan, pasta fresca i empanadas. Fast good food en versió argentina: les empanades de mil coses i formes, la pasta fresca i artesanal que es pot comprar a les botigues de barri (per cuinar a casa) i el choripan amb chimichurri a 2 pesos
Tango. A la Confiteria Ideal durant tota la setmana hi ha milongas i sala de ball on els porteños van a tanguear. El tango a Buenos Aires no és només una atracció turística, per ells és tot un sentiment i un ball molt practicat
Fira de Mataderos. L’altra cara d’Argentina, la dels gauchos. A l’estiu, cada dissabte.
Confiteria Las Violetas / Café Tortoni per prendre un café o una xocolata amb xurros mentre veus a les iaies fotent-se fins al cul de pastissos amb dulce de leche (i tenir la sensació que estàs al BsAs de fa 50 anys)
Sortir de feeeeeeeeeeeeeeeesta i/o anar al teatre. Que no se’t passi pel cap sopar abans de les 22h o anar a dormir abans de les 6 del matí ;). I el teatre no comença fins les 23h.
PD: Ah, i pels futboleros, visita a la Bombonera i voltants!
Curiositat: Els argentins mengen una mitja de 60 kg de carn a l’any PER PERSONA

Esta entrada fue publicada en Argentina y etiquetada . Guarda el enlace permanente.