Un hostel de 1000 estrellas

Mentre que a Catalunya teníeu una ona siberiana de fred o algo així, Buenos Aires es desfeia per moments. Ahir al migdia, 38º, i dissabte, 37,5º :S Evidentment, a part de panxing i anar al cinema (que per sort té a/a) poca cosa més hem fet… a veure qui és el valent q surt a passejar amb aquesta calda.
A més a més, els ventiladors del nostre hostel no donaven abast i dormir a les nits era mmm, difícil? no, directament impossible. Així que ahir, nosaltres i 8 persones més, vam agafar els matalassos i els coixins i ho vam pujar tot a la terrassa. Ara ja podem dir que hem dormit sota el cel estrellat de Buenos Aires :). El Juan, un dels nanos que treballa al hostel, va pujar a veure la que estàvem liant i com a bon argentí, li va donar la volta a la troca amb un comentari d’allò més romàntic: “chicos, no se quejarán, están en un hostel de 1000*”.
PD: A les 7 del matí s’ha fotut a ploure i tothom cap a les habitacions cagant llets!!!

Esta entrada fue publicada en Argentina. Guarda el enlace permanente.

3 respuestas a Un hostel de 1000 estrellas

 1. Joanaina dijo:

  Us faria res enviar-me en Juan cap a Catalunya? 😀

 2. nebes dijo:

  uau!!!!!akests hotels son els millors!!i tenint en compte on ereu…mejor imposible!!!ens veiem a uruguai parella!!muakss

 3. cris domont dijo:

  wenas…!!! es alucinat!
  vosaltres passant calor i jo aki passant mes fred k un pingüi!!
  pos res k us ho paseu molt be i k si fa massa calor pues….ja us apañareuuuuuuu….!!jejejejej
  petons i abraçades desde domi.
  muakkkkssssssss…….!!!!!!
  Löl%Pl@net…..oleeeeee!!!!!
  dew….!!

Los comentarios están cerrados.