Mi jaca galopa y corta el viento cuando pasa por el puerto ‘CAMINITO’ de jerez

Caminito és un dels llocs més típics i tòpics de Buenos Aires, no fa més de 100 m. i és un carrer peatonal anomenat també calle-museo pel que cada dia passen un munt de turistes. Està al barri de La Boca, que continua sent un dels més pobres de la capital i fa uns anys, diuen, es veia roba estesa i gent mirant pels balcons des del carrer, però ara…, ara les coses han canviat. Les cases ja no són cases de xapa on s’amuntegaven els immigrants, són botigues. Els colors ja no busquen alegrar la vida d’aquests immigrants (majoritàriament italians), sinó atraure als turistes. És bonic però… és real? Només s’ha d’anar 2 carrers més enllà per descobrir l’autèntica situació de La Boca, i trobar-se amb les cases de xapa, els carrers bruts i ni un turista càmera en mano.

IMG2_0635.jpg

IMG2_0648.jpg
Esta entrada fue publicada en Argentina. Guarda el enlace permanente.