Puerto Madero (el Maremàgnum en versió porteña)

Fa uns anys la ciutat de Buenos Aires li donava l’esquena al riu de la Plata. Però durant els 90 Menem va fer renovar tota la zona portuària (segons diuen és una de les poques coses que va fer bé) i ara el port, conegut com Puerto Madero, és un passeig de luxe. Ample, lluminós, net, tranquil, amb edificis nous de look industrial, i edificis antics restaurats (tant per oficines com per vivendes i serveis). Un detall acertadíssim: Han deixat i restaurat les grues que feien servir els estibadors. Un dels ponts que creua el riu, el Puente de las Mujeres, va ser construït per Santiago Calatrava i recorda molt al de Sevilla (però el cipote està al revés. Pep).

IMG2_0572.jpg

IMG2_0612.jpg

IMG2_0596.jpg

IMG2_0560.jpg
Esta entrada fue publicada en Argentina. Guarda el enlace permanente.