Chonchi planet :O

Increïble però cert. Chonchi existeix més enllà de la ment perversa del Pi (o de qui s’inventés el nom del nostre competidor chonchiplanet). Està a l’illa de Chiloé, a uns 20 Km de Castro. No ens enganyem, tot i que té la seva església de fusta i coloraines, és un lloc massa tranquil, que mira al mar i a la muntanya (també es coneix com la ciutat de “los tres pisos” perquè està esglaonada) però que no té res més que la faci destacar per sobre de les altres ciutats chilotes que hem vist. Però evidentment, per nosaltres era visita obligada en honor als nostres companys de feina -de quan nosaltres teníem feina :S- i que per cert, ehem… tenen una mica abandonat el planeta chonchi no?

IMG_9087.jpg

IMG_9091.jpg

IMG_9093.jpg

IMG_9104.jpg
Esta entrada fue publicada en Xile. Guarda el enlace permanente.

9 respuestas a Chonchi planet :O

 1. Xersi dijo:

  Burrots!!!!
  Bon Nadal i Feliç any 2006!!!!

 2. Roger dijo:

  Jo ho vaig posar en marxa però el Pi ha estat l’alma mater (i gairebé únic que aguanta dreta la web) del Chonchi. Quan passin vacances ja recuperarem…

 3. maikimax dijo:

  Ostia,ostia!!!neu al tanto pq al dia k jo livaig dir al pipoup k la chonchi estaba abndonada sam va tirar a la yugular amb forma d boli i amb va pitorragea tota…si tenim en compte k no am te confiança,a vosaltres lolis( k sa li nota kus estima!!).. per anar b tindria k agafa un rotulador d punta grosa i dels k no martxan ni amb alkohol d 96º………..juas, juas,juas k noooo ma la perdo akesta!!! ……PD: Pipou,pensa pero, k als lolis li han posat cara i ulls a la chonchi,pensa k ara a chonchi a mes d trindre molta feina,als putos tickes,i killos per als parks nationals, ara i teniu: bomberos,carabineros,paradero d buses i centro d llamados!!!(tot aixo no treu d k si vols posarlos a caldo, tu no te cortes, ahi como tu sabes!,bueno k no es k et digui al k as d fer,vull dir k tu ja saps…,jo, nomes era una idea…ai,mira k ja ma cago un altre cop!!) al k si k ens tindries k explica Pipoup es d q va lo d las tradiciones cochinas….ups!! vull dir chonchinas!!!!! besituuuuuuussss

 4. belen dijo:

  Nenes!! nisiquiera habeis decorao la web con motivos navideños!!! q poco espíritu!! como si no tuvierais tiempo libre…. anda queeeee… 😉 apa! bsitos

 5. cris domont dijo:

  wenasssssss..
  k tal?¿?¿
  avera si puseo alguna cosa avui dia 31!! explikeu alguna coxa!!!!
  bueno feliz any nou!!!!
  dew wapiximsssssss..

 6. maikimax dijo:

  feliç any nou!!!!!!! ni pau ni armonia, “viatgetes”(jajajajaj),bons polvos,moltas risas i azukaaaaaaaa!!!!! besituuuuuuuus

 7. montsesolis dijo:

  FELIÇ ANY

 8. Roger dijo:

  Bon any nou parella!

 9. belen dijo:

  Qué?!! de resaca?? Feliz Año!!! un besote!

Los comentarios están cerrados.