Puerto Varas, saltos de Petrohué i Lago de todos los Santos

Puerto Montt no és gaire bonic, és molt millor allotjar-se a Puerto Varas i d’allà fer diferents “excursions”. Sobretot quan pots estar-te a casa del Bruno ;), el nostre amable host a Puerto Varas.
El poble està situat a la vora del llac Llanquihue i amb unes vistes increïbles del volcà Osorno. Aquí quasi totes les cases són de fusta (d’alerce) i de somni (uns jardins, uns finestrals…). Es nota la immigració alemanya que va haver-hi durant el segle XX i és un dels millors llocs per provar uns “Kuchen” (al Café Danés per exemple, que estan boníssims).
Després un es pot arribar fins al mercat de peix d’Angelmó (a Puerto Montt) -gràcies Marta ;)-, o fer dit fins a Ensenada i Petrohué. Allà ens hem trobat amb paisatges que feia temps que no veiem. Rius caudalosos d’aigües super transparents i boscos frondosos, sempre amb algun volcà a la vista. I d’allà, fer dit un altre cop fins al llac de Todos los Santos, també conegut com Lago Esmeralda.

IMG_8945.jpg

IMG_8839.jpg

IMG_8915.jpg

IMG_8961.jpg

Volíem fer el cruce de los Lagos per arribar a Argentina però, chucha, és molt car així que ens haurem de conformar amb fer-ho per carretera i tot i que amb bones vistes, segur que no tan espectaculars.

Esta entrada fue publicada en Xile. Guarda el enlace permanente.