Valdí­via i els lleons marins

Aquesta ciutat té una relació estranya amb els animals, quasi surrealista. Tu arribes, per cert que la primera impressió és molt bona, jardins, flors, el riu, unes cases de l’òstia…, i et trobes un burro corrent enmig del carrer entre cotxes. I darrere un paio també corrent (possible amo de la bèstia) i la gent rient i comentant coses com: “q se te escapa la burra!”.
Continues passejant i quan arribes al mercat fluvial t’espera una de les coses més bèsties, i mai millor dit, que pots veure per aquí: entre parades de peix hi ha fins a 10 lleons marins! Són enormes i aparentment patosos però es mouen per les escales del costat del riu amb una agilitat sorprenent. Uns estan estirats, uns altres es mouen per les grades buscant peix, uns altres estan al riu… I es veu q a vegades fins i tot pujaven fins al carrer i passejaven per la vorera! Així que van haver de posar unes valles de ferro pq no passessin més enllà del mercat :O

IMG_8682.jpg

IMG_8692.jpg

IMG_8677.jpg

IMG_8759.jpg

IMG_8753.jpg

IMG_8701.jpg

PD:Òstia, si a algú li ha tocat algo de la grossa de Nadal, ens podria venir a veure no????
PD2: Domi!!! Felicitats 😉

Esta entrada fue publicada en Xile. Guarda el enlace permanente.

1 respuesta a Valdí­via i els lleons marins

  1. NuriaVi dijo:

    Hola xent, com esteu? fa dies que no us segueixo però ja veig que tot de conya. Ara marxem cap al sopar de Nadal i demà cap aquí que estrenem el missatger (o no…). Us sona???? Això sembla l’any de la marmota 😉 Petonets.

Los comentarios están cerrados.