Tour del Salar de Uyuni. Dia 3

Ens aixequem a les 4.30 del matí i fot un fred de collons i no hi ha llum. La idea és arribar als geisers amb la sortida del sol…, esmorzar al costat d’una piscina d’aigües termals més que reconfortants, veure la laguna verde i agafar el bus que ens portarà a Xile. Anem una mica a toc de pito i estem tots mig adormits però fent el burro ens animem. Alguns seguim cap a Xile, però l’Alexis, la Kaat i el Tom tornen a Uyuni.

IMG_7736.jpg

IMG_7773.jpg

Els geisers foten un soroll d’olla a pressió brutal

PD: Com que hem fet bones migues ara tenim casa a LeMans, Brusel·les, NY i a Sidney!. No cal dir que ho aprofitarem 😉
PD2: L’Alexis va deixar la feina a França i ha estat 3 mesos al Perú, la Kaat i el Tom estaran 5 mesos viatjant per Sud-Amèrica (ell té una excedència pagada -cobra 500 € al mes s/n fer res :O- i ella ha acabat la seva especialitat de psiquiatria així que té tot el temps del món), la Becks i el Jimmy porten 8 mesos viatjant per tot el món (Rússia, Xina, Vietnam i tot Amèrica) i al març es muden a Austràlia on tots dos han de buscar feina. Els nostres quasi 6 mesos ens comencen a semblar ridículs!

Esta entrada fue publicada en Bolí­via. Guarda el enlace permanente.

1 respuesta a Tour del Salar de Uyuni. Dia 3

  1. montsesolis dijo:

    Eissss q tal ? es inpresionant els canvis q feu ,del d’asert els geisers a la platja a la lluna seguiu axi q neu be.besitos

Los comentarios están cerrados.