Tarabuco. Bolivian people

El mercat de diumenge de Tarabuco és “en teoria” un dels més coneguts de Bolívia. A nosaltres però, ens va semblar una mica petit comparat amb d’altres que hem vist por ahí. I tot i que hi ha alguns turistes, no ens enganyem, es tracta d’un mercat bàsicament índigena, i tota la gent dels pobles del voltant ve aquí a comprar (o fer intercanvis o trueques) fulles de coca, verdures, roba, sabates… També hi ha llocs per moldre el blat i ferrers en plena feina moldejant pics i arades a cop de martell.

IMG_7257.jpg
IMG_7230.jpg
IMG_7263.jpg
Esta entrada fue publicada en Bolí­via y etiquetada . Guarda el enlace permanente.

1 respuesta a Tarabuco. Bolivian people

  1. Maika Solés dijo:

    Bueno… veig que seguiu en la mateixa línea!!! fotarrosss impressionants…guapos,etc.. fins de miners esteu guapos!!!! jeje.. pos res.. un petonettttt

Los comentarios están cerrados.