Un dia per La Paz

Estem a la capital més alta del món (3600m), però la veritat és q a part d’això, la Paz té pocs atractius. Quan arribes en bus veus q està envoltada de muntanyots nevats, però un cop al centre, han desparegut. Gran part de la ciutat està dins d’una vall i no veus més enllà del carrer on et trobes. Excepte un parell de places amb cert encant, la resta de la Paz és caòtic, agobiant, amb moltíssima gent, molt de trànsit…
A part de tot això, La Paz té molts mercats i paradetes al carrer. El Mercado de la Brujería és brutal, comences veient herbotes vàries i acabes trobant-te amb fetos de llama (ver foto) i esquelets varis per fer ofrenes i rituals. I també hi ha el Mercado Negro, on pots comprar absolutament de tot, des de toriques per les aixetes a roba per fer faldilles, passant per troncs de canyella i altres espècies. Ah! I també hi ha moltes botigues on vénen i fabriquen instruments típics de Bolívia.

IMG_7160.jpg
IMG_7158.jpg

PD: Rapada de cabell i afeitat de barba del Pep: 20 soles (aprox. 2 euros)

Esta entrada fue publicada en Bolí­via y etiquetada . Guarda el enlace permanente.

12 respuestas a Un dia per La Paz

 1. nebes dijo:

  puajj!!!mira que anar amb un esquelet d’aquests pel món…ai culleres mira que en són de supersticiosos, els sudamericans!!uixxxx…bé, i apart d’això: VOLEM FOTO DEL PEP “REDECORAT”!!! com a mínim us ha sortit més barato que anar a Ikea…jajajaja. molt guapo nengs!! cada dia flipo més…i la pàgina web akesta superinteressant. muakots calderins!!!

 2. Roger dijo:

  L’han deixat rollo peruano amb el cabell frondós per dalt en forma de casc?

 3. Mercè Carreras i Gina dijo:

  “Repetimos”. Hola guapísima, quin goix de fotos, si em pogués teletransportar estaría ara mateix gaudin amb vosaltres, passeu-s’ho molt bè que així nosaltres també ho farem veien les maravelles que ens mostreu. Molts petons i no se si fins aviat.

 4. xavier grau dijo:

  hola q tal
  soc Xavier Grau de Gràcia i mhan donat la vostra adreça….Jo tinc un apartament a Salvador de Bahia al centre, Campo Grande, entre Barra i Peolurinho. Des de el mes de Març fins al Juliol de 2006 el puc llogar, perque no hi seré…Ara està la meva novia brasileira. Es el pis 15 de l’edifici Santa Eliza. Te porter 24 hores, 1 habitacio doble, menjador, bany i cuina equipat. Són uns 300 euros a la semana. Per a dues persones ideal, tambe es pot posar a una altra al menjador. Te vistes al mar i esta super ben ubicat si coneixeu Salvador.
  si voleu mes info hem podeu escriure al mail meu.
  Veig que ho esteu pasant be.Records des de Gràcia.
  I endevant!!
  Xavi Grau.

 5. chrystelle dijo:

  ME VOY A MEJICO PARA 3 SEMANAS EN PLAN MOCHILA; ALGUNA SUGERENCIAS?

 6. cristina domont dijo:

  wola!Quines fotos me xules! Cristina, pep sou els millors!! desde domont molts petons de la montse i tots! us estimem molt!wapiximsss!

 7. loliplanet dijo:

  chrystelle, sugerencias sobre méxico un montón. No te pierdas para nada Oaxaca y D.F., aunque te hayan dicho q es peligroso, tampoco te lo pierdas (los barrios de Coyoacán y San Angel son muy bonitos)… casi q te mandamos un mail mejor 😛

 8. cris dijo:

  Mercè Carreras la Mercè Carreras que jo conec??? uauuuuu. molts petonssss i sí dona sí, fins aviat 😉

 9. cris dijo:

  Equip Domont! Ara us enviem bones vibracions des de Bolívia 😛 Mooolts petons per tots

 10. loliplanet dijo:

  Hola Xavier… això de l’apartament sóna mooolt bé però, buff, si gastèssim en allotjament 300 pepinos per setmana, ja hauríem tornat a Barcelona 🙁
  De totes maneres, quan estiguem per Salvador ja et demanarem consells que t’ho deus conèixer de puta mare 😉

 11. Mercè i Gina dijo:

  Si la misma que viste y calza, ahir varem estar amb la Bárbara i em va ensenyar lo bé que us ho esteu passant i jo que me n’alegro, aprofiteu fins que les forçes s’esgotin o els pesos o la moneda que sigui. Molts petons, seguirem en contacte, ara m’enganxat

 12. Mercè i Gina dijo:

  aixó es un missatge per a tu B.G.H., ara ja no podrè deixar d’escriure, es la meva droga. “Petons”.

Los comentarios están cerrados.