Gatopardo

Fa dos anys, mentre estàvem a l’aeroport de Mèxic D.F., vam descobrir una revista amb reportatges d’investigació molt interessants. Com un dominical però amb els repors més llargs, en definitiva, molt currats.
Fa unes setmanes vam adonar-nos que aquesta revista no és mexicana, sinó Colombiana, i es publica a quasi tot centre i sud-amèrica. Es diu Gatopardo i és una bona alternativa als diaris sensacionalistes (xunguíssims) que corren per aquí. Un dels reportatges del núm. d’octubre parlava de la Boliviana negra, una varietat de la planta de coca resistent a les fumigacions financiades pels EEUU que intenten erradicar toootes les plantacions de coca de Colombia -el principal productor de coca del món-. I res, que ara que ens trobem en terrenys coqueros, ens va semblar súper interessant el reportatge (abans ja s’havia publicat a la Wired). També hi havia un repor sobre el boom de la sèrie ROMA de la HBO, un altre sobre els immigrants mexicans que estan currant de temporers al Canadà…
Bé, la revista té moltes més coses, ni idea de si es pot comprar fora d’aquí, pero si algú se la troba, que li faci una ullada. Té plana web però és una mica cutre.
PD. Pi, tu també pots, té moltes fotos
PD2. Justament la portada d’aquest mes és poc afortunada però bueno

Esta entrada fue publicada en General y etiquetada . Guarda el enlace permanente.

2 respuestas a Gatopardo

 1. carlos dijo:

  si la web es cutre feu-los un presupost per redissenyar-la 😛

 2. pipopup dijo:

  Igualet que la funció ke Chonchi fa amb Loli.
  Chonchi t moltes coses… pokes fotos (Selves tú no entendras res) xo molt i molt bon qntingut realment alternatiu al mal rollo i manipulació ke feu a Loli.
  En definitiva a tots els matats kestem a Chonchi fem la contra a akest parell d serdus.
  Dw i atop “L”

Los comentarios están cerrados.