Llac Titicaca a 3800m: La isla del sol (l’illa dels burros)

Després de creuar la frontera arribem a Copacabana (la de Bolívia, no la del Brasil :P), un poblet bastant turístic que serveix de punt de partida cap a l’Illa del Sol. Diu la llegenda inca que en aquesta illa va començar tot -aquí va néixer el sol- i el lloc és increïble. Poc desenvolupat turísticament (no hi ha aigua corrent, i no a tot arreu hi ha electricitat), les vistes són brutals i l’únic transport que hi ha és ecològic, el burro. No hi ha carreteres, no hi ha soroll… el que sí que hi ha és algun que altre hippie perdut que porta aquí una eternitat fent pulseretes.
El sol apreta de valent i recórrer la illa de punta a punta implica caminar 3 hores per un camí fet pels inques i creuar-te cada dos per tres amb ovelles, porcs i més burros. I tornar són 3 hores més… total, camines quasi 20 Km. Dormir, si regateges, és barato. Menjar no tant. Però definitivament, si algú va a Bolívia o Perú, que NO s’ho perdi.

IMG_7138.jpg
IMG_7051.jpg

PD: Al matí aquí no et desperten els galls… sinó els hihaaaaaaaaaaaaaaaa, hihaaaaaaaaaaaa dels burros.

Esta entrada fue publicada en Bolí­via. Guarda el enlace permanente.

4 respuestas a Llac Titicaca a 3800m: La isla del sol (l’illa dels burros)

 1. montsesolis dijo:

  Hola q tal? com sempra quines fotos…
  descanseu una mica, q neu a saco!?!?petunetsssss

 2. Laia dijo:

  Hola guapus, pero cada vegada es mes impressionant no aixo? tela! que guay, enm plena natura, sense trafic… definitivament n’hi ha que en saben… besitos!

 3. muntsa i carles dijo:

  ostres quina canya que et desperti el hihaaaaaaaa, del burros. Cris diga-li al pep que no ronqui, que sino et desperta, jeje

 4. cris domont dijo:

  wenasss!k tal?¿k curat xabals!!es nota k us ho paseo d’allo + be! kin fastic aquest burrroooo! amb pels eghhh! pero es impresionant tots els paisatges k visiteu estan caxo de corats!!! aquesta illa dels burros te k ser l’ostia. bueno me’n vaig, besitüs, petons i abraçades,muak!! cristina la montse testima molt moltissim! pep cuida a la cristina,ehhhh! dew, wapooxs

Los comentarios están cerrados.