Mercat de diumenge a P’isaq

No teníem ni fava que els diumenges a P’isaq hi ha mercadillo així que ha estat tota una sorpresa arribar i veure tants colors, tanta artesania, tanta roba… (els indígenes dels pobles del voltant vénen a comprar i vendre de tot i més). Molt xulo, val la pena intentar fer coincidir la visita a les runes en diumenge. Nosaltres ens haguèssim comprat bastantes coses aquí, però ja se sap, a la motxilla no hi ha lloc per res q no sigui imprescindible.

IMG_6660.jpg
IMG_6675.jpg
IMG_6676.jpg
IMG_6678.jpg
Esta entrada fue publicada en Perú y etiquetada , , . Guarda el enlace permanente.

2 respuestas a Mercat de diumenge a P’isaq

  1. pepin i cia dijo:

    ei….aquesta “manteta” dels sombrerets,per l’hivern a bcn,de collons oi?

  2. nebes dijo:

    eo!!com molen akestes fotoss!! jo vull!!!!jejeje. percert…vaig a ser repelent…es diu “ARA SOM A…” no “estem”. fins ara no us ho havia dit pq estic una mica a la parra…però ara que ja estic de vacances tinc moooolt temps per fer el burro!jijiji. dmà marxo a Stuttgart a passar fred i a banyar-me a unes termes!!!quines ganes!!juasss.cuideuvos molt parella que us trobaré a faltar akests dies..muaksss

Los comentarios están cerrados.