La Pimentel, auntèntic poble de pescadors

Després de veure el Museu de las Tumbas reales del Senyor de Sipán -a Lambayeque- molt molt recomanable vam anar cap a la platja. A uns 15 min. en bus de Chiclayo (que està a 4 hores en bus de Trujillo, vam arribar ahir). hi ha el poble de La Pimentel, molt millor que Huanchaco, fins i tot per veure les barques de Tótora i els pescadors en plena acció.
El poble en sí no té gaire interès però a la platja hi ha un moll kilomètric i aquí sí que es pot veure com es fan servir aquestes barques ( i no són només un reclam turístic com a Huanchaco). Vam enganxar un munt de pescadors que arribaven a la sorra i es posaven a vendre i netejar el peix (chita, cabría, parihuela, mero, crancs…). La gent del poble va directament a comprar el peix així que no necessiten gaires peixateries.
Vam aprofitar per dinar peix (como no), davant de la platja. El Pep i el Chris, frito, i jo sudado (estofadet) + choclos + papas fritas. Els restaurants més “cómodos” (que és com li diuen aquí als llocs econòmics) estan al cantó esquerre del moll.

IMG_5767.jpg
IMG_5776.jpg
IMG_5785.jpg
IMG_5796.jpg
IMG_5807.jpg
IMG_5788.jpg
Esta entrada fue publicada en Perú y etiquetada . Guarda el enlace permanente.

3 respuestas a La Pimentel, auntèntic poble de pescadors

 1. montsesolis dijo:

  ostias quin peixot!!q mejeu força peix q aqui estan de vaga, han tallat el port a barna i no surten ni els creues de pijus.besitusssssssss

 2. Laia dijo:

  Hola guapuuus!! m’ha fet molta ilu sentir-vos en directo, que guay! i jo mirant l’alta veu com si et mires a tu, jolin que pardilla!
  Besitooooos i fins aviat. PD. passa una foto del Chris que l’analitzarem…

 3. Joanaina dijo:

  Nois, feia molts dies que no us llegia i he hagut de fer una repassada… Sens cap tipus de dubte, el premi se l’enduu el gos punki, quina passada! 😀

Los comentarios están cerrados.