Huaca de la Luna i Huaca del Sol

Seguim visitant runes arqueològiques i ara tocava la Huaca del Sol i Huaca de la Luna, que també estan aprop de Trujillo (a uns 5 Km). Aquests temples però, són de la cultura Moche, que va habitar el Nord del Perú del segles I al IV dC. i són molt diferents del que havíem vist fins ara. De fet, els dibuixos en color trobats a les parets del temple són únics.
El millor de la Huaca del Sol i de la Luna però, és que es tan en ple descobriment… amb més de la meitat de la Huaca de la Luna sota la sorra, i directament, la del Sol (més gran i més alta) encara sense investigar (nos falta plata). Total, que si tornem d’aquí 10 anys, hi haurà un munt de coses noves per veure, i això que ara per ara, ja resulta molt guapo. A qui estigui interessat li expliquem la història d’aquests 5 temples superposats 😉

IMG_5647.jpg


IMG_5667.jpg
Esta entrada fue publicada en Perú. Guarda el enlace permanente.