Huaca Pucllana i perros peruanos

Avui hem anat a veure unes runes que estan al mig de Lima. Huaca Pucllana !!!. Són unes runes pre-incas, una mica destrossades, però els arqueòlegs estan en ello. A part d’ensenyar-nos el recinte també intentaven explicar-nos una mica com vivien aquella gent, segons les restes trobades, així que ens han ensenyat el que cultivaven, artesania i els animals que criaven i de companyia com els gossos peruans, una raça en perill d’extinció i lletjos de collons, però molt carinyosos

IMG_5243.jpg

IMG_5260.jpg
Esta entrada fue publicada en Perú. Guarda el enlace permanente.

7 respuestas a Huaca Pucllana i perros peruanos

 1. maikimax dijo:

  ai si k es una mika lletxota la bestioleta!! tot despulladet i amb la cresta akesta d gremlin i las ruinas semblan al magatzem d’una fabrica d totxus…oi,oi k criticona!!! mu boniko to mu boniko!! besitus

 2. ei…. la xapa de Inca Kola per mi oi ?
  Nosaltres ni mate ni coca però rovellons per un tubo. Veieu el arnauphotos.
  Petons

 3. nebes dijo:

  jejeje. Jo al gos aket l’elevaria a la categoria de gos punk per excel·lència! crec que a Berlin n’hi veuríem molts però molts eh!!però a part de la cresta…fa cara de bon gos no? ai, vull dir de bona “persona”.petons!

 4. pipopup dijo:

  Gos?, k no ets tú Selvas?… ah no?.
  Stias sorry, kina cagada. Jo stava segur kerats tú quan revias un ticket.
  Dw i atop “L”

 5. Alfons dijo:

  Òsties com mola Perú… diuen que aqui pots fer un ritual amb Ayahuasca i que l’experiència és “super mística”…A veure qui ho proba i explica que tal. Salut !!!

 6. Laia dijo:

  Hola guapus!us persegueixen els huracans o que? sort que aneu per endavant!! ei per cert hi ha feina per aqui Perú?? es que estoy en ello. Bueno cuideu-vos mooolt eh que jo ja cuido a la mami, 🙂 i petonets

 7. pep dijo:

  Ostia Alfons tu sempre pensant en drogues… be ja q ho dius ho provarem, s’ha de provar tot no? Salut !!

Los comentarios están cerrados.