Restaurants i bars de Costa Rica

La opció més barata són les Sodas, on bàsicament fan casados, una mena de plats combinats que aquí porten carn o peix, arroz, frijoles, puré de patates, amanida i a vegades, huevo frito o patates.
Mar y tierra (Sta. Elena) $
Aquí els casados són complets i deliciosos. Això sí, acaben d’obrir i no tenen carta.
Bar Pito Pito (La Fortuna) $
Al costat del Restaurante Jardín hi ha una barra que dóna al carrer on es pot pendre una cervesa o menjar des d’un casado (amb huevo, puré, ensalada i arros+frijoles) a una hamburguesa gegant.
Soda Casa de Ara (La Fortuna) $
Ens el va recomanar l’Eva i està força bé. Els arrossos són molt bons i tenen vàries opcions vegetarianes. Això sí, no hi ha alcohol i per tant no hi ha cervesa!
Café Olga (Tamarindo) $$
Porxo amb algunes taules de plàstic i un petit mostrador-barra on la Olga forneja un pastís de plàtan i uns brownies q li pugen l’ànim a qualsevol (sobretot si plou). També la opció nutella amb bagel és tot un luxe. Com tot a Tamarindo, és un pèl car si comparem amb la resta del país.
Pan Pay (Puerto Viejo) $
Forn de pa portat per uns germans de Barcelona (i fans del Barça) on es poden trobar crusans (de xocolata, de crema i de pernil dolç i formatge), croquetes vàries, truita de patates, entrepans de pa amb tomàquet i fuet, pernil o manchego. Vaja, una delícia pels que portem 4 mesos fora de casa 😉 Els batuts de plàtan són la hòstia.
Café del Parquecito (Cahuita) $
Només fan esmorzars però les creps amb fruita són gegants i delicioses.
Soda Café Caribbean Favor (Cahuita) $
Menjar típic caribeny barato-barato. L’arroz con pollo és increïble. Està al costat del Café del Parquecito.
Soda Amón (San José) $
Al mateix carrer que el Backpackers, petit, tranquil i casolà. Casados a 1100 colones i molt bons (amb patates fregides com les de casa).

Esta entrada fue publicada en Costa Rica y etiquetada . Guarda el enlace permanente.