Lima. ostias quin fred!

Ahir vam arribar a l’aeroport de Lima al vespre (per cert, s’assembla bastant al de Barcelona) i vam agafar un taxi fins al Miraflores House, un hostel portat pel Francis, un paio encantador i una autèntica font d’informació, on vam trobar-nos amb gent de tot arreu (Colombia, Suïssa, Perú, Irlanda…) i on vam provar, ja el primer dia, el mate o te de coca (¿quieren un matesito de coca chicos?). Com q a la nit fa bastant de fred, ens va sentar de meravella. I està bo. I no, no col·loca 😉
I aquest matí hem passejat pel centre històric de Lima (des de Miraflores fins al centre el bus només costa 1 sol). Molt cuidat, bonic, i amb tots els punts interessants molt propers, de manera que en un matí pots veure-ho tot. A part de l’habitual Plaza Mayor, la Catedral, … hi ha unes quantes esglèsies (amb recorregut per les catacombes inclòs), un parell de museus, i mansions colonials increïbles. I molt tranquil, poc perillós, i amb un munt de menjadors on començar a provar la cuina peruana, que és mooolt variada, molt barata (hem dinat per 10 soles, és a dir, 2,40 € tots dos) i “muy buenasa”. Ah, la gent és encantadora i bastant xerraire.

IMG_5090.jpg

IMG_5108.jpg

IMG_5170.jpg

IMG_5214.jpg

IMG_5221.jpg
Esta entrada fue publicada en Perú. Guarda el enlace permanente.

5 respuestas a Lima. ostias quin fred!

 1. inaki dijo:

  ostras.. q maco lima be las fotos en pizarro. aquel ba descubrir una bona cosa …besitosssssss

 2. Joanaina dijo:

  Inkacola? Quin puntàs! Això que la coca no coloca… ja ens ho direu d’aquí a uns dies 😛

 3. maikimax dijo:

  PERO IÑAKI TIUUUU!!!!! q vol dir k maco Lima, q Pizarro ni q pizarra!!!! k no sens a la nena?….pero kin escandul!! al primer dia ja d coca !!!! fes alguna cosa!!, digali algú!!,imposa la teva auturitat…..no ser interrogala!!! preguntali…era de crema? ,d llardons? d fruitetas? cuñaaaaaaaaaaaao besitus

 4. iñaki el grande i dijo:

  jo. maiki..maiki.tia yo q se igual las an compradas per internet d c,an alvero c,an garriga..yo menjare,panellets i castañas i no els dire d q valeeee vesitus…us…us…

 5. toni dijo:

  sóc el Toni de la llibreria Guia. Felicitats per la Web i pel viatge.M’alegro de que tot vagi bé.
  Ara m’en vaig de vacances a la Palma amb els meus nens. Molts petons
  Toni

Los comentarios están cerrados.