Allotjaments Costa Rica

Sta.Elena-Monteverde
Pensión Santa Elena
7 $ per persona
Segur que hi ha llocs molt millors pel preu de les habitacions d’aquest hostel ben situat però una mica destartalat. L’entrada fa molt bona pinta, la cuina compartida no està mal, però els lavabos i algunes de les habitacions són simples i un pèl cutres.
La Fortuna
Gringo Pete’s $
5 $ per persona en habitació privada, 4 $ en dormitori
Definitivament el lloc “perfecte”. Barato (habitació amb dutxa privada, ventilador i ben decorada per 5$ p/persona), netíssim, amb una cuina i una sala d’estar completes i ben equipades, un jardí amb bbq, i molta informació sobre la zona. L’amo és bastant burrot i després de 5 anys aquí (és dels EUA) encara no parla espanyol. Però les noies que netegen són simpàtiques i sempre hi ha molt bon ambient.
Tamarindo
Hostal Botella de Leche
8 $ per persona
Mmm… el típic lloc q seria molt guapo si no estigués ple de surferos cridaners i escandalosos, a part de xulos, q tot el dia toquen els nassos mentre tu intentes cuinar, veure la tele o llegir. A més, els lavabos podrien estar més nets. Per una mica més, és molt millor l’opció següent.
Cabinas Mapache
20 $ per persona
Molt aprop del Botella de Leche, bastant nou, amb cuina –un porxo al mig del jardí-, hamaques, tauleta de fusta i bancs al porxo de cada habitació (q són molt grans, amb ventilador i bany privat). Nosaltres vam pagar 20$ però en temporada baixa (o sigui ara) es pot regatejar i aconseguir per 16-18$.
Sámara
Adventures Tico Lodge
17 $ per habitació (temporada baixa i regatejant)
Lloc molt xulo, amb piscina, habitacions grans (bany privat), molt netes, ben equipades i amb balcó o porxo + hamaca.
Puerto Viejo
Hotel Puerto Viejo
5$ per persona
És dels més econòmics i per tant està sempre ple (resulta doncs, poc tranquil i sempre hi ha bastant de xivarri pq a més, a la part de sota hi ha un bar). Habitacions de fusta amb ventilador, dutxes i lavabos compartits, cuina (amb molts pocs estris, per tant, com si no hi fos).
Cahuita
Cabinas Smith 2
15$ per habitació
En aquest poble abunden les cabines a 20-25$ i l’únic lloc que vam trobar més barat va ser aquest. És molt net, bany privat en perfecte estat i ventilador. Per 5 dòlars més es pot anar a l’Standford, davant del mar, amb hamaques al jardí i un perezoso dormint a l’arbre de darrere les hamaques.
San José
Tranquilo Backpackers
19 $ per habitació
Situat al Barrio Amón (diuen que el més maco), amb internet gratis, esmorzar gratis (esmorzar és un dir, preparen una pasta de tortitas, i tu les cuines i t’hi poses el sirope, si vols alguna cosa més, espavila’t). Les habitacions estan força bé i els banys compartits també. Hi ha una sala amb tele per cable, molt útil per veure el canal Travel & Living si plou 😉

Esta entrada fue publicada en Costa Rica y etiquetada . Guarda el enlace permanente.