Pim Pam, demà marxem a Perú

No és que ens faci molta il·lusió marxar ja de Costa Rica però és que la pluja… no ens ho esta posant fàcil. I amb un huracà rondant per aquí dalt les previsions no són bones, i sembla q no deixarà d ploure (sobretot al pacífic sud, q és on ens falta anar) en una setmana. A Corcovado no s’hi pot arribar i a Manuel Antonio fa 4 dies q no para de ploure.
Així q fa una estona ens hem plantat en una agència de viatges (ara estem a San José) i hem demanat “2 billetes a Lima para mañana por favor? Ah, y precio de estudiante si puede ser…”
No és barato volar d’aquí a Lima, ja ho sabíem, (portàvem uns dies mirant bitllets per internet i ens costaven 1000 leurus tots dos :S) però tenir 25 anys sembla q és suficient per aconseguir un bitllet per 300 dolars :O. Això sí, el passaport del Pep diu q ell en té 29, i s’ha hagut de conformar amb la tarifa estàndard de 600 dolores. Sortim demà a les 15.30.
PD: Mon, sense els teus ducados mai seràs el mateix!
PD: M’he cansat de copiar-pegar accents… quin conyàs de teclats

Esta entrada fue publicada en Costa Rica, Perú. Guarda el enlace permanente.

5 respuestas a Pim Pam, demà marxem a Perú

 1. montsesolis dijo:

  Eis q be Peru,besitus

 2. Joanaina dijo:

  Pim pam i marxo on sigui?! (Aviaaam? ejem… joer, a mi no em funciona!).

 3. Montserrat dijo:

  Quina enveja. Des que tenia 12 anys vull viatjar al Machu Pichu (i en tinc gairebé 40). Pugeu-hi per mi. Petons

 4. maikimax dijo:

  Peru..paparaparaparara paparaparaparara peruu peruu nanana naaa……q guais no?, i parlan portugues itenen carnabal, eehhhh martxa,martxa!!! jajajajajja. EI!! pipoup k kurta no?? ,mira k estaba clar “CHONCHI CONVIDAT” i jo vaig i no ho pillo,l’edad te las sevas limitacions….vale, vale kara ya toi puesta!!ostianen amb als profis?,als mes millors…tot un repta!res es imposible! ( molts com jo i no hi ha complot k valgui!!!)besitus

 5. mon dijo:

  pero amics, es q ja no es pot fumarrrr!!! els ducatas ja van a preu de camel (quan vaig començar, un paquet valia 45 peles). i només te’ls pots fumar a casa teva. aviat ja ni als bars!!! la resta del dia, a agunatar monu i cares de mona de gent q diu q li molesta.

Los comentarios están cerrados.