Cahuita. Un dia de monos

Cahuita està només a uns 45 min. en bus de Puerto Viejo però és mil vegades més autèntic, més tranquil, més bonic… (encara q també turístic) en definitiva, el tipus de lloc q a nosaltres ens agrada. A més, el Parc Natural està enganxat al poble i l’entrada és un donatiu (i això a un parell d’escurats com nosaltres ens va de perles).
I el parc és increïble. Un caminet de sorra que corre paral·lel a la platja, micos per tot arreu, iguanes, crancs i els arbres tan brutals com sempre. De tant en tant el camí dóna a unes caletes de sorra blanca amb les palmeres estirant-se fins a tocar l’aigua. I això Pi, pots estar segur q no ho trobes a Lloret 😉
Tenim 200 fotos de monos cara blanca i alguna que altra anècdota que explicar. Estàvem passejant pel senderito tan feliços quan vam veure el nostre primer cara blanca. Tots dos ens vam quedar de pedra, vam treure la càmera a tota hòstia (ens pensàvem q era l’únic q veuríem es clar) i vam començar a fer-li fotos com podíem. I de cop i volta va el mico i comença a acostar-se cada vegada més (nosaltres pensant, osti quina sort q tenim, cada vegada està més aprop!). I va el paio i salta a la branca q estava just a sobre els nostres caps, q amb el pes del mico va baixar fins a posar-se a l’alçada dels nostres ulls. Ens vam cagar a sobre. Jo ja em veia el mico estirant-me dels cabells, o ves a saber què… Total que després acabes veient micos cara blanca a patades, perezosos, monos congos, monos aranya…
Vam acabar el dia amb el Sergio i en Manex, un parell de vascos molt simpàtics (i molt Vascos) que ens hem anat trobant per tot Costa Rica. I nos echamos unas risas pues… Orain Herria, Orain Bakea!!

IMG_5057.jpg
IMG_5068.jpg
IMG_5001.jpg
Esta entrada fue publicada en Costa Rica y etiquetada , . Guarda el enlace permanente.

2 respuestas a Cahuita. Un dia de monos

  1. iñaki el grande i dijo:

    oooooh q micos mes monos q monos mes macus …unas fotos collonudas no se si els d la chonchi trubaran quelcom d iguals perque lloret¡ lloret no es oi q no muasss muasss muassssss

  2. pipopup dijo:

    Jajajaja, Loli se kema…
    no, no … el tema Joret era xls monos ket troves, les platjes… la sorra es bruta ke fa + urbà. X cert foteu fotos d la fauna i no una foto dl Pep i prou.
    Dw i Atop “L”

Los comentarios están cerrados.