A Manzanillo en bicicleta (avituallament a Punta Uva)

Els 11 km. que separen Puerto Viejo de Manzanillo són increïbles. La carretera és completament plana durant quasi tot el trajecte i recórrer aquest tros de jungla en bicicleta -a la ombra de palmeres, bambús i arbres gegants- és tot un luxe, sobretot quan els monos congos criden com a bojos recordant-te que estan allà dalt, vigilant.
A mig camí (a 6 km de Puerto Viejo) hi ha la platja de Punta Uva, una de les més maques de la zona, i autènticament caribenya: un quilòmetre de sorra blanca amb la jungla a tocar de l’aigua.
I 5 km més endavant, Manzanillo. Un poble petit que viu de cara al mar i que els diumenges s’omple de ticos amb nevera de càmping, fogonet i crios jugant a pilota.
Per celebrar que vam sortir de Barna fa 4 mesos ens hem fet un homenatge i hem dinat al Maxi’s pescadito fresco! No cal dir-ho, barato i estava…mmm. (l’amo del restaurant és un autèntic fan del Barça)

IMG_4932.jpg
IMG_4907.jpg
Esta entrada fue publicada en Costa Rica y etiquetada . Guarda el enlace permanente.

9 respuestas a A Manzanillo en bicicleta (avituallament a Punta Uva)

 1. maikimax dijo:

  Srta. Cristina Garcia Gros, la foto akesta……preguntu jo,era necesaria??? es necesari veurat la cara d felicitat? veura, com gaudiu, d las palmeras,terreny planet genial per anar amb bici, una d las millors pltgetas,pescaditos a maxi’s,celebracio dls 4mesos!!!!!!pero,pero..esto q es??. no speraras q et digui k stas guapisima a la foto,oi? o q am feu enveja,o k la aventureta es mes k genial, o k kinas fotos mes guais!!!!permeteuma kus recordi LOLIS k aixo no us durara tota la vida..tard o dora tornareu, i aki niabem uns cuants k sperem la vostra tornada am cadaletas i es llavors cuant comencera la vostra veritable aventura d supervivencia, jo per la meva part estic carregant la metralleta amb chistes dakells meus k tant us “agradan”!!!!!! ja…ja…ja (la risa no es d simpatica i al to dl post mes aviat d fastigosa envejosa…)pro,eh sensa rencors!!.Ara mateix vaig agafa la bici i anire a pasage per al Danubi( k no es blau!!)am una temperatura d 4graus(posotius eh!!)per lo cual no necesito cap ombra, i scoltare com als putos “grajos” d 8 kilos imig kdun vinguts d las Russias i segurament infectats am la punyetera grip et taladran el cervell amb al seu “cantar”(segueix al to sarcastic!!. si cuntinueu aixi am pasare al bando dls chonchis k no fan tant d fastik… mira sera k paso dl paseig en bici i am dedico al fer al curriculum i l’envio al .net akest aviam q pasa!!( to damenaça!!)bueno k no tinc gaira mes k dirus….apa besitus,besitus

 2. maki,maki....jajajajaj dijo:

  ostianens ki es la maikimax akesta??? k dsegradable no?? aixo no es un post es una carta als reis!!jo sere mes breu.. k podriau fer un llibra d fotos, no ?? pq es k son genials!! i aligual podeu viura d renta!!.Ah Cris no et preucupis x la maikimax akesta, segur k si la pilla la motsesolis ja la fotara a caldo (primer la d pillar clar!!!jajaja)besitus (Ups!!)

 3. nebes dijo:

  ei!!!!felicitats pels 4 mesos!!!me n’alegro molt! de fet, ara no em feu tanta enveja pq tinc 10 dies de vacances i marxo 5 dies a Deutschland! a veure si practico algo més…ah! i envieu més coses de Costa Rica que tinc una amiga que d’akí a 2 setmanes hi serà de viatge de noces!! li faré de testimoni…oh!!jejeje. per cert…ja va bé que feu cara de felicitat que sino ja podrieu tornar per sosos…Viel Spass noch!!!muaks

 4. Alfa-Power dijo:

  Osti, Cris, posa’t unes ulleres i uns aparells per les dents i així de lluny clavadeta a la Desi de “Verano Azul”, jajaja

 5. inaki dijo:

  holaaaa¡ quina foto mes guai q guapaaaaaa encara q la maki aquesta no u digui….tranquila q se qui es i se ande vive…..petonssssss

 6. montse solis dijo:

  Eiiiiiis com triunfeu, sou unics els millors , mira si es q tots estem distrets….besitus parrella i ha tu tambe maikimax.

 7. pipopup dijo:

  Ostias!!, freaks com sempre. Un catanyot d foto duna platja k podria ser Lloret i una foto ridiqla amb una bici destartalada k com diu l’Alfa vas fotent l riducql estil Desi d verano Azul.
  Paeso tant viatge, jo crec k fotria coses + guais kanar amb akesta mena de bici. D fet a Chonchi nem amb moto (jajajajaja).
  PD. ostia ke caus Cris !!
  Dw i Atop “L”

 8. Mireia Peñalva dijo:

  Com us envejo,jo treballant i vosaltres camí de Perú. És tan bonic com ho pinteu Costa Rica? Cuideu-vos dels huracans. Fins un altra. Mireia

 9. cris dijo:

  Hoooola Mireia! Doncs Costa Rica… hem de reconèixer que al ppi no ens agradava, no ens sorprenia, estava tot massa preparat pel turista. Però la veritat és q té racons increïbles i deixant d banda q sigui tan turístic, val molt la pena. Petons i t’hem d’enviar unes fotos. Ho farem 😉

Los comentarios están cerrados.